Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál, ha a barátnőd közölné veled az alábbiakat?
Megköszönném neki, hogy őszinte volt velem és elmondta az érzéseit, és elmondanám neki, hogy ez nekem nem menne, fájna, mert én még ugyanazt érzem iránta. Inkább szakítanék vele.
21/F
Biztos félreértik, ezért még magyarázom a választ: elég kétszínű dolog, ha már régóta nem szerelmes, de eddig eljátszotta.
Illetve mi ez, hogy nagy kegyesen eljön velem programokra, és még a lelki szemetesládája is lehetek? Tényleg elmehet a 3,14csába. :D
Ez lenne a válaszom: "Hát miért nem azzal kezdted, hogy alázva dugjalak rongyossá?"
Mert ez a szöveg kb. ezt jelenti: Jó fej vagy, csak nem dugsz meg úgy istenigazából.
A mai tipikus tiniknél ez nem sokat jelent = kuka.
Ha kicsit komolyabb az illető, akkor szerintem tök jó. Minden oké. Idő még megemészti a dobott fél, de amúgy oké a dolog.
Egyet értek az előzőekkel!
+ Persze, hozzám fordulna...majd segítenék neki a pasiügyeiben, nem??:D Nem.
Legjobb barátok? Nekem a tapasztalataim azok, hogy hiába beszéljük meg, hogy barátok maradunk, max. a beszélő viszony marad fenn..Nem is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!