Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál, ha a barátnőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál, ha a barátnőd közölné veled az alábbiakat?

Figyelt kérdés
Egyik találkozón a barátnőd közölné veled, hogy örül neki, hogy rád mindig számíthat, másban képtelen annyira megbízni, mint benned, és azt a szintű törődést, amit adsz neki, más képtelen megadni, de a szerelem lángja rég kialudt nála, és azt szeretné, ha nem lenne kettőtök között több, mint barátság. Közös programokra megígérné, hogy eljárna veled, ha bármi baja lenne, hozzád fordulna, de vonzódás, és szerelem nem lenne kettőtök között, csupán a legjobb barátja lennél.
2015. márc. 27. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én nem beszélnék vele csúnyán. Annyit mondanék, hogy: "Ok.", megpuszilnám és elköszönnék. Aztán törölném az életemből és nem szólnék hozzá többet.

Magamban pedig konstatálnám, hogy egyes lányok/nők nagyon el vannak tévedve.

2015. márc. 27. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:
CSak olyan programokra mennék el vele ami a szexről szól.
2015. márc. 27. 22:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, ott a pont :))
2015. márc. 27. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom te vagy a lány.

Ezt normális férfi nem fogadja el. Olyan mintha odadobnál egy csontot.

Kb ugyan az lenne mint most, csak nincs szex, csók semmi.

Ki menne ebbe bele? Nem azt mondom hogy férfinak nem lehet legjobb barátnője nő, de az biztos hogy nem a volt barátnője lesz. Max több év múlva.

2015. márc. 27. 22:53
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
törődhetek vele, kihúzhatom a szarból, rendelkezésére állhatok bármikor, elvihetem ide-oda (gondolom fizetni nekem kell) és cserébe még csak szexelni sem fogunk? kész főnyeremény, mindenki ilyet akar...
2015. márc. 27. 23:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Megköszönném az eltöltött időt, majd a friendzone próbálkozásért elküldeném a fenébe, és soha többé nem akarnám látni. Én nem leszek senkinek sem a csicskája meg a lelki szemetesládája.
2015. márc. 27. 23:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Megszakítanám vele a kapcsolatot. Amíg érzek bármit is, addig nem tudnék és nem is akarnék csak a barátja, a lelkizős kis pajtása lenni. Miután nem érzek, akkor sem. Nekem ez az exszel való barátkozás nem szimpatikus dolog.
2015. márc. 28. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!