Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi az alábbiakat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi az alábbiakat mondja egy nőnek akkor ezeket miként lehet értelmezni?

Figyelt kérdés

nem vagyunk együtt csak kollégák vagyunk, de ilyeneket mond:

-te jó ember vagy!

-(ezt nem közvetlen nekem mondta de) hiányol

-kérdeztem kijön egy cigit azt mondta: hmmm, tudod mit? megleplek! (mert amúgy nem szokott kijönni)

-Egy pár alkalommal a nevemet birtokos jelzővel a végén mondta (...kám)

-Aranyos vagy!

és ezen felül, néha megcsikiz, meg jókat nevetünk együtt

szerintetek?

#szerelem #tetszik #férfi nyelvezet
2019. máj. 12. 01:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ohm... Hany evesek vagytok?
2019. máj. 12. 03:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Haverság.

Így neten olvasva. De egy ember teljes kommunikációs spektrumát kéne ismerni a pontosabb diagnózishoz.

Különben nem az a lényeg, nála mit jelent, neked kéne tudni, mit szeretnél tőle.:)

2019. máj. 12. 06:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom bejössz neki, csak nem mer nyitni feléd.
2019. máj. 12. 07:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi a kollégámmal meg is öleljük egymást, sokszor beszélünk munkán kívül is.

Csak emberileg állunk egymáshoz közel, sosem gondolnánk bele többet. Ebből kiindulva a kollégád is kedvel téged, de szerintem csak emberként.

2019. máj. 12. 07:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a -kám az árulkodó az egészből. Ezt nem romantikus vonzalom esetén használják.
2019. máj. 12. 08:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Én ebben még nem gondolnék bele semmi különöset. Max.tetszel neki. Mással is így viselkedik?
2019. máj. 12. 08:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez még semmi, de tényleg. Ha akar valamit, akkor nem így fog kezdeményezni.
2019. máj. 12. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!