Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen legyen "A férfi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen "A férfi"?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Régóta látom hogy itt panaszkodnak a "férfiak" és arra gondoltam adjatok nekik egy kis segítséget (vagyis a hölgyek).

Ne legyünk álszentek. Mi az ami külsőre bejön? Kopasz, kockahasú, vagy vékony szemüveges.

Ezután mit viseljen? Milyen ruha az ami nektek imponál?

Illetve végül jellemre, viselkedésre, tanultságra mi az ami vonzóvá tesz valakit? Legyen orvos, beszéljen 3 nyelven, vagy mindegy mert a kinézetre mentek?

Illetve egy kort is írjatok, csak hogy látható legyen a korosztály ízlésének változása.

Köszönöm előre is. Hátha valaki kap innen egy két ötletet.

(természetesen egyik kérdés sem szándékozott sértésnek indulni, csak őszinte válasz érdekében próbáltam minél nagyobb ellentétet állítani)

2019. máj. 11. 09:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%

Minden tipusra van vevő.

Én a dús hajat szeretem, más a kopaszra bukik.

2019. máj. 11. 09:51
 2/24 Noblesse Oblige ***** válasza:
93%

Teljesen lényegtelen. Amikor megismertem a párom nem tetszett mint férfi.

Amivel megnyert magának az a közöttünk kialakuló barátság révén felfedezett közös vonásaink. Sok dologban gondolkodtunk hasonlóan, jó volt az összhang közöttünk... és így idővel elkezdtem vágyni rá. Észrevettem mint férfi. És a hátrányait is pozitívumként éltem meg a végére. Pl. fogszabályozó taszított az elején, a végén viszont már azon morfondíroztam, hogy vajon milyen érzés lehet egy fogszabályozós férfival csókolózni?

2019. máj. 11. 10:04
 3/24 anonim ***** válasza:
51%

"Legyen orvos, beszéljen 3 nyelven, vagy mindegy mert a kinézetre mentek?"

Úgy gondolod, hogy egy nő mindenképpen irreális elvárásokat támaszt vagy a férfiak teljesítménye, vagy a kinézete felé? Mert akkor legyél orvos, ügyvéd, mérnök, üzletember, informatikus egyszerre, beszélj minimum öt, de lehetőleg inkább hat idegennyelven, keress havi egymillió fölött, legyen három villád és egy jachtod, két szobányi márkás öltönyöd, egy Audid, egy BMW-d és egy Ferrarid, emellett sportolj aktívan, annyi izmod legyen, amennyit szerhasználat nélkül fel vagy képes építeni, legyél kib#szottul jóképű, minimum 185 centi magas 18 centi feletti farokkal, ne őszülj, ne kopaszodj.

Kihagytam valamit?

21/L

2019. máj. 11. 10:45
 4/24 anonim ***** válasza:

Az ideális pasika szerintem olyan, akinek van vad oldala is, ugyanakkor kifinomult és művelt, és talpraesett, olyan jég hátán is megél típusú srác.

Tehát:

Max.25 éves.

180-190 cm magas.

70-85 kg.

Gazdag.

Minimum felső vezető.

Diploma, 2-3 elég.

25cm marok...izé...farok.

Hűséges.

Gazdag.

Tökéletes fogsor.

Érdekes hobbik: afrikai vadászat, hegymászás, búvárkodás,...

Doktori cím.

Kocsi, nem kell luxus, egy BMW 760i V12 long elég.

Pilóta engedély.

Gazdag.

Ennyikeh:)))

13/L

2019. máj. 11. 11:12
 5/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első 2 válaszolónak:)

Az utolsónak örülök hogy kiéli magát. Legalább van sikerélménye az oldalon:) Bár se nem volt vicces, se nem volt érdekes azért ideböfögte amiért köszönet:)

3. válaszolón viszont meglepődtem, vagy legalábbis az első mondaton:)

"Úgy gondolod, hogy egy nő mindenképpen irreális elvárásokat támaszt vagy a férfiak teljesítménye, vagy a kinézete felé?"

Érettségi remélem megvan már mert most valószínűleg bukó lenne mivel egy konkrét kimondott rész értelmezése is nehézkes "próbáltam minél nagyobb ellentétet állítani". Ilyen mondatra, hogy lehet olyat mondani hogy "úgy gondolod hogy".

Na de örültem, legalább nem csalódtam az oldal színvonalában:)

2019. máj. 11. 12:10
 6/24 anonim ***** válasza:
82%

- Legyen magasabb nálam

- Barna vagy fekete haj, tök kopasz ne legyen, de a kopaszodás nem zavar. Hosszú hajúak kizárva

- Ne legyen vékony. Legyen széles válla, háta. Nem baj, ha nem izmos, vagy van egy kis pocak

- Ápolt és tiszta legyen, minden nap fürödjön, mosson fogat, tiszta ruhát hordjon, de ne 90-es évekbelit

- Ne legyen koszos a cipője (erre sok pasi nem figyel)

- Szépen, választékosan beszéljen, ne káromkodjon állandóan

- Tudjon helyesen írni (tapasztalat, hogy 10-ből 9 nem tud sajnos)

- Legalább egy kicsit legyen humora

- Legyen határozott (a legtöbb pasi egy telefont nem tud elintézni)

- Legyen tisztelettudó, hűséges

- Ne legyen nagyon trehány. A széthagyott ruhák nem zavarnak, de a taknyos zsebkendőt dobja a kukába.

- Nem zavar, ha pl sokat fingik, de a wc-t tisztítsa maga után

- Legyen életképes, pl ki tudjon cserélni egy villanykörtét, össze tudjon szerelni egy szekrényt

- Nem kell, hogy művelt legyen de gondolkodjon józan paraszti ésszel

- Legyen legalább egy minimális érzelmi intelligenciája. Nem kell, hogy tudja azt is mire gondolok, de ha egyértelmű, hogy mi bajom van, akkor igenis tudnia kell hogy mi bajom van.

- Legyen életkedve. Ne otthon akarjon ülni egész nap. Legyen benne egy kis motiváció

- Legyen jogsija. Autó nem kell, nekem van

- Dolgozzon. Nem kell, hogy sokat keressen, csak szeresse a munkáját.

2019. máj. 11. 12:16
 7/24 anonim ***** válasza:
Ja és 26 vagyok. Bocsi kihagytam.
2019. máj. 11. 12:23
 8/24 anonim ***** válasza:

"Ne legyünk álszentek."

Itt bukott is az egész téma. A legtöbb itteni női felhasználó nem segíteni akar a válaszaival, hanem saját magát fényezni és jobb színben feltüntetni. Olyan szinten megy az álszenteskedés, hogyha akármikor megmutattam egy ismerősömnek ezeket a kérdéseket és válaszokat, vagy röhögtek vagy szörnyülködtek. Valamiért mindig arról van szó, hogy az oldal tele van hisztiző pasikkal, de a másik oldal dolgairól ritkán esik szó: Konkrétan ide gyűltek a peremre szorult, megkeseredett nők. Ők pedig nem fognak normális válaszokat adni, hanem álszenteskednek vagy beszólnak. Esetleg idevágnak pár coelho szintű általános bölcsességet, amivel a férfiak kitörölhetik a popójukat.

#6-osnak pacsi! Legalább egy normális válasz érkezett.

"Mi az ami külsőre bejön? Kopasz, kockahasú, vagy vékony szemüveges."

Legyen egyben az illető és találja meg azt, ami az ő alkatához és arcához illik. A haj sokat tud dobni az emberen. A szakáll is, de ha valami nem áll jól, nem kell erőltetni.

Alkatra egyértelműen az izmos a legnyerőbb. Ezzel kapcsolatban sokan egyből karmolnak, hogy neem, az izmost nem szeretik, de ők a lufiszintű emberkékre gondolnak. Egy átlagosan szép, 1-2 év alatt összehozható izomtónusú alkat a legtöbb nőnél nyerő. A pocak viszont nagy negatívum.

Az meg alap, hogy a férfi legyen magasabb. Ezt szinte minden nő elvárja.

"Ezután mit viseljen? Milyen ruha az ami nektek imponál?"

Ez is olyan, amit be kell egyénileg lőni. Ha valaki megszállott rocker és hasonló lányra vágyik, akkor ehhez mérten nyugodtan öltözhet full feketében láncokkal és ilyesmikkel. Ha viszont az illető egy rapper lányra vágyik, akkor már más a helyzet.

Amúgy mostanában a sportosan elegáns megy és a lezser.

"Illetve végül jellemre, viselkedésre, tanultságra mi az ami vonzóvá tesz valakit? Legyen orvos, beszéljen 3 nyelven, vagy mindegy mert a kinézetre mentek?"

Ha a kinézet megvan, akkor sokszor tényleg nem számít egy ideig más. Ha tetszik, ha nem (és itt láthatóan sokaknak nem, mert kényelmetlen), az ember először a másik külsejét látja meg. Ez alapján egyből ítélünk és kialakítunk egy véleményt, amin elég nehéz változtatni. Ha elsőre nem jön be a másik személy, akkor sokat kell nyújtania, hogy nyerő legyen. A belső tulajdonságok csak azután jöhetnek, ha a másik külsőre nyerő volt. Nagyon ritka, hogy ne így legyen.

Belsőre sok dolog lehetséges, de általános, hogy a férfiaktól elvárják a férfias viselkedést: Magabiztosság, jó kiállás és hasonlók.

26 F

2019. máj. 11. 12:37
 9/24 anonim ***** válasza:

Én meg ennyi erővel nem állítottam, hogy úgy gondolod, csak megkérdeztem. Próbáltam minél kisarkítottabban fogalmazni, őszinte válasz érdekében. Vajon le tudja tenni az érettségit, aki képtelen kérdő és kijelentő mód között különbséget tenni mondatvégi írásjel alapján? A nyolc általános megvan?

Te mit vársz el egy nőtől? Legyen három diplomája a doktorija mellé pluszban, vagy lényegtelen, mert a feszes seggre és a hetyke cickókra mész? Természetesen nem megsérteni akarlak, csak kíváncsiskodok.

Nem csalódtam az oldal színvonalában.

2019. máj. 11. 12:43
 10/24 anonim ***** válasza:
88%

Kulso:

Nincsenek nagy preferenciaim,

de

pl legyen nalam magasabb (162 centi vagyok, szoval, a ferfiak kb 85%-a magasabb)

alkatra nem elvarasom a kockahas es egyebek, legyen atlagos, par kilo plusz vagy minusz nem zavar, a lenyeg, hogy ne legyen se betegesen sovany, sem elhizott

szemszin, hajszin stb mindegy- az igaz, hogy az eszaki tipusu es dusabb haju ferfiak jobban tetszenek, de, ha epp kopaszodik vagy sotetebb haju es jol kijovunk stb, nem zavarnak ezek a dolgok

Ruha, oltozet:

tudjon alkalomnak megfeleloen oltozni.

pl kirandulni ne jojjon el felcipoben, rendezvenyre pedig ne mackoban jojjon.

Jellem, viselkedes

a ki ha en nem stilusu embereket nem szeretem.

Tudjon tarsasagban viselkedni, legyen humoros, legyen tajekozott.

Sajnos ez a tajekozottsag nalam a legerosebb szuro. Nehez olyan embert talalni, akivel filmekrol, zenerol, kulturarol, tudomanyrol igazan el lehet beszelgetni.

Mondjuk ezek ilyen alap dolgok szerintem :)

3-4-5 nyelven beszelni nem elvaras, de ugy gondolom, a mai vilagban ahhoz, hogy a "tajekozott" kitetel teljesuljon, legalabb erto olvasasi szinten kell valamilyen idegen nyelven tudnia az embernek.

A munkaja, ha szereti, nekem mindegy.

29N

2019. máj. 11. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!