Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A te szemedben mennyit ront...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te szemedben mennyit ront egy férfi összképén ha vékony? Tegyük fel minden más adott hozzá, hogy elbűvölő társad legyen.

Figyelt kérdés

Elsődlegesen kíváncsiság.

Képzeld el úgy, hogy az illető egy 9/10-es szint lenne 2 év testépítéssel de nincs hozzá kedve ezért olyan-amilyen.

(A 9/10-nél külső és belső arányosan be van számítva)

2018. dec. 6. 21:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Semennyit, mert a vékony pasik jönnek be a legjobban.
2018. dec. 6. 21:05
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
A főztömmel 3 hónap alatt felhízlalom.
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

És ez egy érett, felnőtt ember agyában fogalmazódott meg?

Figyike, mindenkinek más tetszik, más az ízlése.

Én inkább szavazok a vékonyra, mint egy elhízott emberre.

4/17 anonim ***** válasza:
81%
Nekem mindig a mackós pasik jöttek be, külsőre most is. A férjem ehhez képest 65 kiló... 😂 Ha a belső rendben van, annyira nem ez számít.
2018. dec. 6. 21:06
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem leginkább a vékony pasik jönnek be, de nem feltétlenül kizáró ok, ha valaki nem az.
2018. dec. 6. 21:06
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Csak a vékonyka sracok nálam a nyerőek !
2018. dec. 6. 21:14
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Elég sokat, mert a vállas, izmos, sportos alkatot találom szépnek.
2018. dec. 6. 21:18
 8/17 A kérdező kommentje:

woow..most nem az de olyan ratyi érzés ránézni a saját csuklómra vagy mittomén..most nem akarom menteni az ügyet mert valóban megfogalmazok néha ilyesmit csak aztán jön egy közös túra vagy akár segítek egy haveromnak betonozni és nem tudnak lekövetni a fullos izmaikkal..és ilyenkor azt mondom, hogy mégis jó így mert ez egy hatékony szervezet, stb..aztán megint kicsit zavar-megint nem zavar..

mindegy egyszer csak elmarad, próbálom felmérni, hogy kizárólag esztétikai súllyal bír a dolog..

2018. dec. 6. 21:19
 9/17 A kérdező kommentje:

most nem tudtam hogyan kerülgetni a forró kását, hogy ne hypoljam magam itt anonim felületen de kizárólag a gyúrás ami hiányzik..tehát a csontok, vállszélesség stb arányok megvannak..tudjátok az a tipikus, hogy télen felkap 3 pulcsit és azt hiszed csak egy van rajta..nem tudom ez megvan-e de ez egy külön alfaja az alkatoknak (szerintem)

a kérdés továbbra is kíváncsiság, amúgy rendben lennék, nincs panasz

2018. dec. 6. 21:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem csak a vékony férfiak tetszenek.
2018. dec. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!