Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony férfiként hogy lehet csinos barátnőt szerezni?
Ma láttam egy párt, a fiú kb 180-185 centi magas lehetett, és nagyon vékony, főleg a lába, azokat a nagyon pálcikalábakat képzeljétek el, egy viszonylag átlagos arccal. A lány viszont nagyon csinos volt, olyan 175 centi körül lehetett, látszott hogy sportol, nőies és mégis vékony volt, arcra is szép volt.
Én is hasonló kaliberű vagyok, mint a fent említett fiú, de nem tudom megérteni, hogy szerezhetett ilyen barátnőt? Nekem sose sikerült, eddig 3 barátnőm volt, mind max az átlagos kategóriát súrolták, pedig próbálkoztam igazán szép lányoknál is.
Kérdezd meg a páromat. 😎
Viccet félretéve, mert nem tartozok a tipikus csinos nők közé, csak átlagos vagyok. A barátom tényleg sovány, kb 180 centihez 60 kg.
"mind max az átlagos kategóriát súrolták"
Úgy látom téged is az érzelmeid vezéreltek a kapcsolataidban...
"egy ritka programozási nyelvet"
Uhum és arra aztán nagy lesz a kereslet. Egy pályakezdő csóka, aki olyan nyelvet tud, ami nagyon rétegigény. Ez aztán a tanács.
Hazánkban 3 szerver oldali nyelvet érdemes tanulni: Java(Spring) / C#(ASP.Net) / php (ha hülye vagy az előző kettőhöz)
Egy szóval sem írtam, hogy azonnal dobnám őket egy jobbért, megnéztem őket, de ugyanúgy együtt maradtam azokkal a lányokkal, jelenleg pedig nincs barátnőm
Az eredeti kérdésre válaszoljatok ahelyett, hogy kiforgatnátok a szavaimat, az pedig az volt, hogy egy ilyen férfi, hogy szerezhet ilyen nőt.
Lehet de ehhez tènyleg èpitsd magad fel,de mièrt nem mèsz edzeni?
Rengeteg pènzzel lesz csinos nőd vèknyan aki majd fèlreszexel egy izmos,sikeres fèrfival.
Akit làttàl az utcàn ott tuti sebtapasz effektus amint a csaj lelkileg is felèpül a kisgyerek repül szèpen,vagy a gyerek pènzeli a lànyt közben lànynak van szeretője aki megadja neki ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!