Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen legyen "A férfi"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen "A férfi"?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Régóta látom hogy itt panaszkodnak a "férfiak" és arra gondoltam adjatok nekik egy kis segítséget (vagyis a hölgyek).

Ne legyünk álszentek. Mi az ami külsőre bejön? Kopasz, kockahasú, vagy vékony szemüveges.

Ezután mit viseljen? Milyen ruha az ami nektek imponál?

Illetve végül jellemre, viselkedésre, tanultságra mi az ami vonzóvá tesz valakit? Legyen orvos, beszéljen 3 nyelven, vagy mindegy mert a kinézetre mentek?

Illetve egy kort is írjatok, csak hogy látható legyen a korosztály ízlésének változása.

Köszönöm előre is. Hátha valaki kap innen egy két ötletet.

(természetesen egyik kérdés sem szándékozott sértésnek indulni, csak őszinte válasz érdekében próbáltam minél nagyobb ellentétet állítani)

2019. máj. 11. 09:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

6-osnak köszönöm.

8-as. Tisztában vagyok vele milyen itt a közösség pont azért írtam amit. Azt mond az ember amit akar, de egy névtelen oldalon ne próbáljuk magunkat jobb embernek eladni mert felesleges. Nem nő senkinek a szemében ha név nélkül hazudik mind magának mind másoknak.

Azzal pedig tisztában vagyok hogy mindenkinek más jön be. Azért kértem véleményt, hogy látható legyen mire van igény. Persze ez nem lesz valós mivel kevés ember válaszol és elképzelhető hogy egy ember többször, de hátha:)

9-es

A probléma ott kezdődik hogy kérdésre kérdés akkor érkezik ha nem érthető a kérdés vagy meglepődve "degradálva"/gúnyosan kérdezel.

Ez az "állíthatom" dolog pedig elég gyatra. Elolvasta a kérdést és valamilyen választ próbált adni rá annak mind sikerült értelmezni a kérdést. Nálad sajnos ez nem állt fenn.

"próbáltam minél kisarkítottabban fogalmazni, őszinte válasz érdekében" Az a baj hogy a "válasz" ahogy te nevezed nem más mint ironizálás. Ebből pedig semmilyen őszinte válasz nem születik.

2019. máj. 11. 14:33
 12/24 A kérdező kommentje:

Hogy én mit várok? Hazudjak hogy nem számít a külső csak a belső, vagy hogy nem számít az hogy hogyan szólal meg? Vagy épp ironizáljak hogy "secret modell legyen" mert ebből születik őszinte válasz? "De" legyen. Magasság max 175-180 ig (ez még tőlem alacsonyabb). Kg-os hülyeségnek nem vagyok híve úgyis a súly eloszlása számít. 60 kg-al is lehet valaki "plöttyed" és lehet valaki feszes. Hajnál a félhosszút- hosszút preferálom (de láttam van akinek a rövid is jól áll). Ilyen olyan szín pedig mindegy. A tetkó pedig nem jön be. Öltözködésnél talán az egyszerű darabok, amik nem lengenek, nincsenek 17 helyen szétvágva, nem fuck van ráírva vagy épp nem futócipő, illetve nem mutat telibe mindent.

A többire pedig nem érdekel a diploma, sem a nyelvtudás. Ha kedves, el lehet vele beszélgetni és nem élete a feszültség, vita onnantól kezdve a többi tulajdonság mind belefér, legyen ő a legnagyobb üzletasszony, professzor, dadus vagy bármi más. (ami kimaradt: ne dohányozzon, illetve hetente ne 4 partyba járjon):) Kielégítő választ adtam?

10-esnek pedig köszönöm a választ

2019. máj. 11. 14:36
 13/24 anonim ***** válasza:

Nem, amúgy tényleg érdekelt, hogy úgy értetted-e, amit mondtál, ahogyan hangzott. Mert úgy hangzott, mintha őszinte válaszként eleve nem akarnál elfogadni olyasmit, hogy valaki (egy nő) számára van fontosabb szempont a társkeresésben a külcsínnél vagy a magasan iskolázottságnál.

"Ez az "állíthatom" dolog pedig elég gyatra."

Milyen "állíthatom"? Azt írtam, hogy "nem állítottam".

"Elolvasta a kérdést és valamilyen választ próbált adni rá annak mind sikerült értelmezni a kérdést. Nálad sajnos ez nem állt fenn."

Szarkazmussal felelni = képtelennek lenni a kérdés értelmezésére?

"Az a baj hogy a "válasz" ahogy te nevezed nem más mint ironizálás."

Téged idéztelek, Apa. "csak őszinte válasz érdekében próbáltam minél nagyobb ellentétet állítani" - Gondolom, azt akartad megfogalmazni a magad esetlen módján, hogy tőlünk szeretnél minél őszintébb válaszokat kapni. Kikövetkeztetheted, hogy én viszont tőled szerettem volna, legalábbis ezt írtam, nem pedig azt, hogy az első kommentem egy őszinte válasz volt a kérdésedre. :D

"Hazudjak hogy nem számít a külső csak a belső, vagy hogy nem számít az hogy hogyan szólal meg?"

Erről beszéltem. Aki mást nevez meg fontos kritériumként, mint te, az álszent, az hazudik. Ezért lenne fölösleges tisztességesen, nem ironizálva megválaszolnom a kérdésedet.

(Egyébként igen, örülök, hogy írtál az igényeidről. Megérteni mondjuk sosem fogom azt, akinél kizáró okot, vagy akár csak nehezen leküzdhető hátrányt jelent egy "fuck" feliratú póló, vagy egy szakadt farmer, de ez már az én bajom.)

2019. máj. 11. 15:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Mit akarsz azzal elérni, hogy itt különböző személyeknek kérdezed a preferenciáid? Ahányféle nő, annyiféle ízlés szerintem, mindenki az egyéni szubjektív nézőpontjából indul ki. Lehetséges, hogy azok a nők, akiknek a válaszát olvasod, azokkal nem találkozol a valóságban, mert távol éltek egymástól. Akkor meg milyen jelentősége van annak, hogy nekik mi felel meg? Én nem hinném, hogy valakit annyira pontosan be lehetne határolni és kategorizálni kor alapján. Gondoltál arra, hogy ismerkedj élőbe a környezetedben?
2019. máj. 11. 16:19
 15/24 A kérdező kommentje:

13-as

Azért írtam amit, mivel gondoltam ha végleteket írom amint a kigyúrt kopasz/vékony szemüveges, túliskolázott/alul iskolázott mivel gondoltam hogy e 2 korlát között mindenki megtalálja a magáét. Ahogy a világ nem fekete és fehér ugyan úgy mindenben van átmenet.

Való igaz nem nem az egészet másoltam ki. De amit te írtál az sem igaz. "ennyi erővel nem állítottam" ez a "nem állítottam"-tól eléggé eltér.

Nem. Szarkazmusssal felelni lehet egy kérdésre, de azt közel se nevezzük őszinte válasznak.

"Apa" köszönöm ilyen megtisztelő megnevezés még nem ért lányom/húgom/nyanya (vagy nem tudom miképp reagáljam le).

"Gondolom, azt akartad megfogalmazni a magad esetlen módján.." Na ezt jól gondoltad, ez a 2. bekezdés. "Ne legyünk álszentek" ez pontosan az őszinteséget jelenti:)

"Erről beszéltem. Aki mást nevez meg fontos kritériumként...Ezért lenne fölösleges ..." Na itt jön az álszenteskedés amit írtam:) Az emberek kimagasló többségének fontos a külső első látásra. Itt pedig nem arról volt szó hogy tökéletes legyen, hanem arról hogy igenis számít. Számít a tiszta ruha, számít hogy nem kócos a haja és hogy egyáltalán van-e foga, vagy épp 160 magas-e pasi a minimum vagy 180? Előre meg akartam előzni a bajt mint a "legyen humoros és szeressen" típusú válaszokat.

Félreértés ne essék. Szakadt farmerral nincs problémám. Egy két három négy helyen legyen szakadt, de ne rojtosra legyen szaggatva és nézzen ki úgy mint akit egy kutya tépett meg. A fuckos és a Fuck lvl 99 pedig szimplán gyerekesnek tűnik. Otthonra "játszósnak" még rendben, de 16 év felett már szerintem annyira nem hordatja magát.

Kiegészítésképp: talán nem is írtam, hogy kizáró ok csupán hogy mit preferálok. Valamint ha már én írtam 1-2 őszinte sort, szerintem te is bevetheted minden hiúságod és őszintén írhatsz.

14-es

Természetesen tudtam azt, hogy ez nem igazán fogja reprezentálni a valóságot. Még egy valós mérés sem tenné ezt meg mert sokan ott is hazudnának ha direktben rákérdeznének. Valamint tisztában vagyok vele hogy minden ember más és más. A kérdés feltevése azért történt mert számtalan ember panaszkodik itt hogy mennyire gonoszak a hölgyek, csak a pénz kell nekik stb. Gondoltam ha érkezik 10-20 női válasz amit a férfi felhasználók átolvasnak akkor 1-2 új ruhával, 1-2 új programmal vagy 1-2 (nagy szavakat használva)"social skill fejlesztésével már lehet hogy nem lesz minden nő elkönyvelve valaminek.

Valóban igazad van ebben is, nem kategorizálható kor alapján, de ha mondjuk tíz 20 éves válaszoló és tíz 40-éves válaszol akkor azért jobban határolhassuk be hogy kinek mi az ami számít, vagyis aki olvassa legyen ez bárki.

"Gondoltál arra, hogy ismerkedj élőbe a környezetedben?" tehát akkor arra következtetsz hogy itt próbálok meg randi tippeket szerezni a hölgyektől? Igazából erre nem is gondoltam hogy így is lehet értelmezni a kérdésem, ezért köszönet:D Válaszolva pedig: Ha ismerkedni szeretnék nyilván nem gyik-en próbálkoznék. Ennek is megvan részemről az oka, de ebbe ne menjünk bele ha megengeded. Nyilván ezek a tanácsok mint a figyeljen az öltözékre, ne legyen nagy pocak stb. jó tanácsok hátha más is megfogadja és kevésbé lesz jellemző az oldal közegére a panaszkodás. Ez a válasz nyilván elég kitérő volt, de a lényeg hogy én most nem keresek kapcsolatot sem komolyat sem pedig komolytalant:)

2019. máj. 11. 17:29
 16/24 anonim ***** válasza:
Ne legyen pocakja, ne legyen szőrtelen, olvasott legyen, művelt, szeressen színházba, kirándulni járni, utazni, legyenek érzései, megbízható, őszinte, hűséges típus legyen.
2019. máj. 12. 09:48
 17/24 anonim ***** válasza:
A tökéletes férfi nem iszik, nem dohányzik, nem nőzik, és nem létezik...
2019. máj. 12. 16:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Ezeket az elvárásokat nagyon elrugaszkodottnak és teljesíthetetlennek ítéled, Miquel? :D
2019. máj. 12. 16:51
 19/24 A kérdező kommentje:
16-17 nek köszönöm. 17 picit kevésnek érzem, de ha már ennyi boldoggá tesz akkor sok férfi közül választhatsz:)
2019. máj. 13. 08:44
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
Sajnálatos tény,, hogy ha a mondandóm végére nem teszem oda a vigyorgós légypiszkot, akkor nem értitek a viccet.
2019. máj. 13. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!