Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti hogyan eltetek meg a valast?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan eltetek meg a valast?

Figyelt kérdés
Ferjemmel 6 eve vagyunk egyutt 2 es fele hazasok. van egy csodalatos 3 eves kisfiunk akit imadunk. fel eves volt a kisfiu mikor kezdodtek a problemak. nemtudom mi tortent elkezdett valtozni rossz ertelembe, megalazott, megutott, zsarol. ez megy 2 eve. teljesen elhidegultem tole lar, nem merek lepni mert ha mondom neki hogy vege akkor fenyeget ongyilkossaggal, holott tudja hogy ez mar nem mukodik. szamtalan eselyt adtam mar neki de nem valtozott, mindig csak rosszabb. 2 honapja volt egy veszekedesunk ahol ugy erzem vegleg megtort bennem valami. elhataroztam hogy elvalok mert valtozni sosem fog, kicsinek sem jo hogy ebbe nol fel. a veszekedeseink oka altalaban az anyos miatt van mert befolyasolja a fiat es mindenbe beleszol. mellettem sose allt ki nem becsul nem tisztel. kulon elunk szuloktol 120km-re,nem szenvedunk hianyt semmiben, nincsenek anyagi problemaink sajat lakasunk van hitelre. hogy lehet tul jutni egy valason? hogy mondjam el neki? persze felek tole mert agressziv, birtokolni akar. valas utan mi volt? kinek iteltek a kicsit es mi lett a kozos hitelekkel? jart valaki hasonlo cipoben? lehet uj eletet kezdeni valas utan? onbizalmam nincs, belem verte hogy en mar senkinek se kellenek. lehet kicsit ossze vissza van a tortenet de zavarban vagyok nagyon. titeket is zsarolt erzelmileg hogy csinal magaval valamit ha beadom a valast? bocsanat az ekezetekert. es koszonom a valaszokat. meg annyi hogy en 27,o 28 eves.
2019. máj. 9. 13:19
1 2
 11/13 anonim válasza:

Véletlenül lenyomtam az elküldésre.

Ők is kezdik elfelejteni, de jobb is így, sajnos nem minden apa olyan, mint amilyennek kellene lennie. Természetesen az én fejemben sem volt minden rendben, amíg egyedül voltam, nagyon nehéz volt talpra állni, de muszáj volt. Vannak még rossz álmaim, van még olyan hatása, hogy ha eszembe jut, rossz érzés fog el, de ki tudom jelenteni, hogy feldolgoztam, a gyerekek és én is boldogok vagyunk. Nem csak a biológiai apa lehet jó apa. Én boldog, szeretetteljes családi légkörben nőttem fel, 5en vagyunk édestestvérek. Mi is ilyen boldogok vagyunk a jelenlegi párommal, mint a szüleim. Hidd el, az exemmel nem ez volt. Sok nevelőszülő jobban imádja a gyermekét, mint vérszerinti szülő. Ha ezt valaki nem hiszi el, az már az ő baja.

Bocsi, kérdező, az offért :)

2019. máj. 13. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Idióta vagy utolsó az előző kommentjeiddel együtt. Téged ütöttek kiskodorban, hogy ennyire önző retardált nőszemély lettél? Akkor jó volt a gyereked apja, amikor a lakásában laktál? Olyankor jó? Kiszívtad, kiszipolyoztad az elmondásod alapján az embert, azt még a saját gyerekével is megaláztatod? Az ilyenek miatt visszaállítanám a halálbüntetést.
2019. máj. 14. 10:13
 13/13 anonim válasza:
Már rájöttem, hogy te ezt direkt csinálod :D Nem etetem a trollt :) Minden egyes állításoddal tévedsz, de szövegértésből megbuktál :) A kérdezőnek minden jót!
2019. máj. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!