Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan eltetek meg a valast?
Véletlenül lenyomtam az elküldésre.
Ők is kezdik elfelejteni, de jobb is így, sajnos nem minden apa olyan, mint amilyennek kellene lennie. Természetesen az én fejemben sem volt minden rendben, amíg egyedül voltam, nagyon nehéz volt talpra állni, de muszáj volt. Vannak még rossz álmaim, van még olyan hatása, hogy ha eszembe jut, rossz érzés fog el, de ki tudom jelenteni, hogy feldolgoztam, a gyerekek és én is boldogok vagyunk. Nem csak a biológiai apa lehet jó apa. Én boldog, szeretetteljes családi légkörben nőttem fel, 5en vagyunk édestestvérek. Mi is ilyen boldogok vagyunk a jelenlegi párommal, mint a szüleim. Hidd el, az exemmel nem ez volt. Sok nevelőszülő jobban imádja a gyermekét, mint vérszerinti szülő. Ha ezt valaki nem hiszi el, az már az ő baja.
Bocsi, kérdező, az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!