Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan eltetek meg a valast?
Tankönyvi pèldája vagy annak, hogy miért ne házasodjon és vállaljon az ember gyereket huszonévesen az első jött-menttől. Ha jól látom, házasodni is csak a besikeredett gyerek miatt házasodtatok. Nem kellett volna.
Ebben a történetben megint csak a gyereket sajnálom, hogy ilyen idióta szülők gyerekeként, csonka csládban kell majd felnőnie ki tudja hány pótapu, pótanyu, mostohatesó, és féltesó társaságában. Így kell eb@... ni egy ártatlan kisgyerek életét.
Már bocsánat, de a 6os egy idióta... (7es vagyok) Képzeld, 6-os, a jelenlegi párom a legjobb apja a 2 gyermeknek, jobbat nem is kívánhatnék, pedig nem a sajátja. A sajátját pedig, aki még a pocakomban van, a két gyermekem állandóan puszilgatja, simogatja, egész nap róla beszélnek, úgy várják. Amikor a családjukat rajzolják, a párom van rajta, én, a hasamban a kistesóval, meg ők ketten. Most is kint játszik velük a párom az udvaron. Szerinted érdeklik, hogy nem ő az apjuk és csak fél testvérek lesznek a babával?
A válaszod másik felére pedig csak annyit írnék, hogy örülök, hogy te elsőre is olyat valasztottál, amit nem kell megbánnod. Ha hiszed, ha nem, az én exem is olyannak tűnt, mint aki jó férj és jó apa lenne, de nagyon meg tudnak változni az emberek sajnos és van, hogy negatív irányba, miután megszületnek a gyerekek.
Csak gratulálni tudok, kedves Előző Kommentelő, hogy a gyerekednek a saját apja nincs rajta a rajzon, amin a családjának kellene lennie... nem kicsit van elcseszve az élete.
Egy egészséges gyerek a jobb keze felől a vele élőket, a bal keze felől az elköltözött szülőt, és az ő esetleges új családját rajzolja.
Ha nem hiszed, konzultálj egy szakemberrel, meg amúgy is, lenne mit rendbe tennie a te fejedben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!