Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Őszintén, voltal mar irigy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, voltal mar irigy az exed uj kapcsolatára?

Figyelt kérdés
Oszinten kérdezem , mivel körülöttem van 3 elvált kolléga , es mindegyik folyton fikazza az exe uj párját , milyen a haja , a bőre , miert ilyen ruhában van , es egesz álló nap ezt hallgatom, h ok nem irigyek , de azert napi szinten lesik az uj no oldalát 🤣🤣🤣Most az egyik kolléganőmmel összevesztem mert megmondtam szemébe, h nem nornamlis , h folyton lesi oket es szerintem irigy !ti is tapasztalatok hasonlót ? , vagy ha van exed akkor nézed mit csinal milyen a párja ??
2019. febr. 25. 12:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Összejött egy hordótestű, derék nélküli,végtelenül buta csajjal,még felsőoktatásba se vették fel sehova,mehetnek együtt lapátolni közmunkásként. Azóta diplomás férjem van,ők meg ölik egymást folyamatosan.Az ex engem ledagadtozott,a lányka kb. 15kilót hízott egy év alatt és már 2x akkora mint én.Jól rábaxott,zsák a foltját. :D
2019. febr. 25. 13:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Dehogy, azt se tudom mi van vele. Nem is érdekel. Szakítás után azzal jött össze, akivel félredugott, ha minden igaz van tőle legalább egy gyereke. De azok alapján amit akkor tudtam/hallottam róla, csak sajnálni tudom, hogy félresiklott az élete (nyilván ő nem vallaná be, hogy így lett), az meg, hogy azóta mi van vele nem érdekel, nem is tudom.
2019. febr. 25. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Dehogy voltam irigy, mivel összejött az exével, aki anno megcsalta egy pasival és terhes is lett tőle. Amúgy kb. fél évig voltak együtt. XD
2019. febr. 25. 13:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem az exem kapcsolatára voltam irigy mert közben én is összejöttem a jelenlegi párommal és a mi kapcsolatunk is minden szempontból klassz. Inkább azt mondanám irigy voltam, hogy hogy lehet egy lány olyan szép mint az exem barátnője. Komolyan... zöld szem, telt ajkak, jó alak, szép arc. Sosem érdekeltek a közös képeik de ha a közösségi oldal feldobott valamit velük, tuti lecsekkoltam a lány pár képét, hogy gyönyörködjek benne :D

Egyébként az exemmel akkor is meg azóta is jóban vagyok, tanácsot adtam az első randijához is a csajjal meg segítettem ha kapcsolati problémájuk volt.

2019. febr. 25. 14:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Nincs miert irigykednem :-D 24 evvel idősebb nyugdíjas nagymama :-D az mondjuk problema, hogy annyira sosem volt jo a kapcsolatuk hogy ne b...ogasson, szóval abszolút nincs miért irigykednem....A lányom fenékorrú harcsának hivja ;-)
2019. febr. 25. 14:18
 16/21 anonim ***** válasza:
A legutóbbi exemnél volt amikor rosszul esett a tudat, hogy új párja van, főleg annál akivel azután jött össze egy héttel kb, hogy mi szakíttottunk és ki is derült, hogy már előtte is volt egy randijuk mikor együtt voltunk még. De inkább az zavart, hogy nem voltam neki elég jó, pedig rettentően igyekeztem. De sosem irigykedtem, inkább sajnáltam őket, mert rádöbbentem, hogy az exemnek senki sem tud megfelelni ezért valószínűleg a többi lány is úgy végzi sárba tiport önbizalommal.
2019. febr. 25. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az exbarátommal majdnem tíz évig voltunk együtt, nem váltunk el haragban. Sokáig kereste még a boldogságot a szakításunk után is, próbálhattuk volna rendbe hozni a dolgot, de alapvető kérdésekben nem értettünk egyet. Egy gyermekkori szerelmével egymásra találtak, úgy tudom, nagyon jól vannak. Remélem megadja neki azt, amit én nem tudtam volna. Hiányzik a kedvessége, de tudom, hogy most boldog, nem rondítanék bele sohasem a kapcsolatába. Megérdemli a boldogságot!
2019. febr. 25. 15:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem. Azért ex, mert már ez a része nem érdekel. soha nem fogalkoztatott, hogy kivel vagy mivel van és nem is méregetem magam így sosem
2019. febr. 25. 16:39
 19/21 érdekel0 ***** válasza:

Könnyű úgy nem foglalkozni az ex új nőjèvel,ha nincsen gyerek.

Ha van,elkerülhetetlen a talàlkozás,az ismerkedès.

Szörnyű érzès mindent beleadni egy kapcsolatba,majd belefáradni ès vègül feladni.

Mèg szörnyűbb érzès,hogy az ex csak ekkor tanul,okul a hibàiból ès az új nő màr azt kapja,amiért a másik èvekig küzdött.

Csak èn már nem tudtam férfikènt nèzni rà.

Szóval igen,irigylem,hogy összeszedte magát ès kêszen àllt vègre a felnőtt êletre,a családosdira!

Csak màr nem velem!!!

2019. febr. 26. 08:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó ne sajnáld , valószínű , h nem o a te utad !
2019. febr. 26. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!