Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, voltal mar irigy az exed uj kapcsolatára?
Figyelt kérdés
Oszinten kérdezem , mivel körülöttem van 3 elvált kolléga , es mindegyik folyton fikazza az exe uj párját , milyen a haja , a bőre , miert ilyen ruhában van , es egesz álló nap ezt hallgatom, h ok nem irigyek , de azert napi szinten lesik az uj no oldalát 🤣🤣🤣Most az egyik kolléganőmmel összevesztem mert megmondtam szemébe, h nem nornamlis , h folyton lesi oket es szerintem irigy !ti is tapasztalatok hasonlót ? , vagy ha van exed akkor nézed mit csinal milyen a párja ??2019. febr. 25. 12:55
1/21 anonim válasza:
Nem, mert egy fogatlan, pumukli kinézetű goblin az lett új csávója. Sok sikert kívántam és megkérdeztem "Tényleg nem zavar hogy ki van rohadva a fogsora?"
2/21 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣
2019. febr. 25. 13:03
3/21 anonim válasza:
Dehogy vagyok irigy, sőt nagyon örülök neki. Legalább nem cs.sztet folyton, hogy kezdjük újra...
4/21 anonim válasza:
Nem. Két exemnek is tök aranyos az új barátja, jobban összeillenek, mint annak idején mi. Az az exem, aki megcsalt, meg valami igen egyszerű emberkével jött össze; őt csak sajnálom, több lehetőség volt a lányban... Különben nem érdekel a dolog.
5/21 anonim válasza:
Nem nézegetem, hogy mit kezdtek az exeim az életükkel a szakítás után, szóval fogalmam sincs, milyenek az új barátnőik, nem is érdekel. Ilyen csak az csinál aki képtelen továbblépni, sose tudtam megérteni, hogy ebben mi a jó egyeseknek, én inkább a saját életemre koncentálok ilyenkor.
6/21 anonim válasza:
Van abban némi elégtétel, büszkeség, ha tőlem különb, szebb, okosabb a párja. Megalázó lefele csalni, nem ront az önértékelésemen, hogy most jó neki egy csapzott, ápolatlan, bezzeg én nem voltam jó.
Nem, nem voltam irigy.
7/21 A kérdező kommentje:
Sajnos meg ez is vicces , h tok ciki mikor mutatja az uj not es fényévekkel csinosabb, es mondja h ugye milyen szarul nezki !?!?! En meg állok , h most bántsam meg az igazsággal !?
2019. febr. 25. 13:16
8/21 A kérdező kommentje:
Ooooo ki beszélt meg csalásról ? Ok pont, h nem meg csalás miatt váltak el, hanem mert nem szerette mar, meg pialt az egyik férje !
2019. febr. 25. 13:17
9/21 A kérdező kommentje:
Eddig egy ember merte vállalni az is privatban😂
2019. febr. 25. 13:25
10/21 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy miért lett vége. Nem is ez volt a kérdés.
Ha nem szerette, minek foglalkozik vele?
Piás embertől meg örüljön, hogy megszabadult,eső táncot kellene járnia örömében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!