Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most őszintén, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, miért nem lehet ezt így csinálni?

Figyelt kérdés

4éve váltunk el, 2 gyerek. Most 12 és 6 évesek. Hiteles közös házunkat eladtuk, pont elég volt a banknak. :) Albérletbe ő is, én is. Neki 70e a díj, 200 fizetés, nekem 30e., 134 az adókedvezménnyel a fizetés, plussz családi.+rezsi mindkettőnknek. Autó maradt nála, mert nekem nincs jogsim.Ingóságokat nekem adta, mert bútorozottba ment. Bíróság 80e gyt. itélt meg. Azt mondtam annyit fizet amennyit tud. Van, hogy 15.000et küld, van-ha nagy maszek bejön- 120.000-et. Tavaly kifizette a nyaralásunk, utánna 3 hónapig nem tudott pénzt küldeni. Van,hogy 1500ért feltöltöm a telefonját, mert nincs pénze. Van, hogy küld ruhát, játékot csak úgy. Van, hogy kölcsönkérek tőle, van, hogy kéri főzzem meg a kedvenc kajáját, mert az saját receptem, senki nem tudja. Mindkettőnknek van párja, akik ezekbe nem szólnak bele. Gyerekekhez bármikor jöhet.

Lehetett volna pereskedni házért, kocsiért, gyt.ért,( és győzött volna a jobb ügyvéd) de kinek lett volna jó? A gyerekeknek biztos nem. Jobban érezném magam ha nem lenne kocsija, pénze, élete? Vagy neki ha fordítva történik? És a gyerekeknek?

Miért olvasom itt, hogy elveszem, elperelem, több kell, ennyit sem akarok adni, nem láthatom a gyereket, nem jön a gyerekhez, enyém, nekem kell ?????????

2015. máj. 1. 20:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Mert az emberek nem egyformák
2015. máj. 1. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Most ez egy saját magadat fényező kérdés akart lenni, hogy neked adjunk igazat? Bár szerintem is sokkal jobb, hogy jóba maradtatok, de nem igazán érhető, hogy mit is szerettél volna mondani ezzel. Támogatjátok egymást ez szép és jó...
2015. máj. 1. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Erre akár azt is írhatná valaki, hogy boldog házasságban él, a párjával remekül egyetértenek mindenben, a gyerekek is boldogok, miért nem lehet ezt így csinálni?

Az emberek sokfélék, a kapcsolatok sokféleképpen alakulnak.

2015. máj. 1. 21:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem önfényezés, csak nekem ez a természetes. Maga a kérdés: miért gonosz az ember azzal akit valaha nagyon szeretett???
2015. máj. 1. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Énértem, mit akarsz kérdezni. A legtöbben nem tudják elviselni, hogy kudarcba fulladt a házasságuk, azt már egyáltalán nem, hogy ők is hibásak. A vitákkal, gyűlölködéssel akarják kompenzálni a sértettségüket, ütni egyet a másikon.

Sajnos, elég sok az ilyen eset, ami rossz mindenkinek.

2015. máj. 1. 21:05
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Mert valószínű annyi sérelem érte a másiktól a házasságuk alatt,hogy már csak gyűlölni képes.
2015. máj. 1. 21:12
 7/13 anonim ***** válasza:
64%
jaj szegény pasi legyen meg neki kocsi pénz élet a nő meg találgasa hogy épp havi 15 ből hogy eteti a gyereket meg fizeti az albéletet...
2015. máj. 1. 21:43
 8/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, vicces volt: találgasa:)
2015. máj. 1. 21:55
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerencses vagy..a draga volt parom engem azzal buntet h nem engedi h a kisfiamal legyek.
2015. máj. 1. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos a felvetés.... a tipikus helyzet valami ilyesmi:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__68..

2015. máj. 2. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!