Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell "ügyeskedni" és "ésszel" csinálni a csajozást, miért nem lehet őszintén barátnőt szerezni?
olyan szöveget ált. nem fogadnak jól a lányok hogy ,"szia baromi bénán improvizálok ,szeretnélek megismerni..."
kb ez lennék önmagam, ehelyett nem szabad se túl lexarni a csajt. se túl nyomulni rá ,mer az taszítóan hat. aztán megfelelő időben kell megfelelő helyen lenni.és a legjobb ha mindez nem tudatos hanem úgy intézed hogy neked annyira nem is kell barátnő(magyarul nem viszed túlzásba ezt a "miért nincs nekem barátnőm" dolgot) hanem alakul a dolog(közben egész nap csak arra vágysz hogy legyen vkid)
szval a kérdésem arra irányul hogy a csajozás az miért üt el ennyire az ismerkedéstől?
valamit remélem megértettetek abból amire gondolok.:)
18f
:) aha, de ha nem ügyeskedsz, hanem bénázol viszont külsőre bejössz neki ,nagyon durván rombolod az esélyeidet.
am nem volt sok dolgom nőkkel ,csak ez a meglátásom ,nincs túl sok tapasztalatom..
Walk With Me .nagyon igazad van :)
a gond az hogy nem várhatok addig ameddig nem jön szembe velem egy nagyon velem hasonló gondolkodású lány és ráadásul be is jövök neki. ennek viszonylag kevés esélye van, főleg ahogy elnézem a mostani lányokat...elég szörnyű a helyzet.nem akarnak komoly kapcsolatot. én meg minek menjek bele olyan kapcsolatba akinek mindegy hogy kivel smárol a jövőhéten.
ez annyira szörnyű ,nem mintha keseregnék mer attól csak rosszabb.
Ezen én is gondolkoztam, többször is. Arra jutottam, hogy ez az egész baromság. Nem éri meg ez a sok, FÖLÖSLEGES kínszenvedés.
Tegyük fel, hogy van barátnőm, de ez miatt a baromság miatt nem foglalkozhatok vele, nem ölelgethetem, ... Tehát ami jó, azt nem lehet. Hiába van barátnőm, ha közben úgy kell tennem, mintha nem lenne, le kell szarnom (vagyis figyelmen kívül kell hagynom a létezését). Ha nem tartom be a szabályt, akkor otthagy, megun...
Olvastam pár cikket a randikról, csajozásról, amiben leírták a szabályokat, mikor mit kell mondani, mikor mozdíthatom meg a kisujjam, mikor nézhetek előre, stb. Csoda, hogy azt nem szabályozták, hogy mikor vehetek levegőt. Mintha rabszolgáknak parancsolnának. Ha valahol egy apró hibát vétek, akkor vége, csak barát lehetek, nem akar tőlem semmit a csaj (csak egy apró hiba miatt). Na nekem ez nem kell. Inkább maradok egyedül, és prostikhoz járok.
KONKLÚZIÓ: Több szenvedést kapok egy csaj megszerzésével, mint amennyi jó származik abból, ha már a barátnőm. Szóval nem éri meg. (Bár azt mégsem értem, hogy másoknak ez hogy lehet könnyű, természetes.)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!