Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túlzásba vittem a csajozást,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzásba vittem a csajozást, volt már Veled ilyen, hogy úgy érezted kiégtél?

Figyelt kérdés

Hali!

1 hónapja még nem volt senkim, aztán hirtelen megismertem egy lányt, majd még 2-őt:D és 2 régi ismerős is felbukkant. Gondolom nyár van. Összesen 5 lányt fűzök, ebből tegnap az egyikkel lefeküdtem, de nem akarok vele járni, viszont akivel igen, ő még szűz:D

Most a legújabb ismerkedésem pedig egy szintén nagyon szimpi lány...

Úgy érzem most rá se tudok nézni a p*nára. Veled volt már ilyen?

2011. júl. 24. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem volt, nem is lesz.
2011. júl. 24. 17:24
 2/13 anonim ***** válasza:
hátte bolond vagy
2011. júl. 24. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:
hú de irigyellek, dúskálsz a jóban :D
2011. júl. 24. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
kiégtél mint egy agyonhasznált izzó te hímkurv@ :D
2011. júl. 24. 17:28
 5/13 A kérdező kommentje:
jaja haha:D
2011. júl. 24. 17:30
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

hát ezt csinálom, csak lányba :D

2 éve jól pofáraestem, akkor úgy kiégtem, azóta h.lyítem a pasikat.

egyszerre többel is randizok úgy, hogy nem tudnak egymásról, volt, hogy egyszerre kettővel jártam, mindkettő a másik 2 szomszéd városban lakott.

volt, hogy gazdag csávó elvitt wellness-elni, aztán utána leléptem vki h.lye indokkal, volt, hogy nem a saját nevemet adtam meg és úgy randiztam, volt hogy csak azért kikezdtem olyan sráccal, akinek nője volt, mert unatkoztam, vagy csak a szexért.

az első szerelmem 1 köcsög volt, tönkretett, gondoltam, hadd szívjon az összes pasi ezentúl, aki a lukamra hajt. :D

szeretni nem tudok többé, de nem is akarok :D

20/L

2011. júl. 24. 17:31
 7/13 anonim ***** válasza:
a boseg zavaraban szenvedsz. mazlista diszno! ;)
2011. júl. 24. 17:31
 8/13 anonim ***** válasza:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:31

Remélem azért a normálisabbakkal, akiknek nem a lyukad kell nem játszol.

Ne kend rá másra, hogy ilyen lettél, mert élvezettel teszed. Különben még most is bántod magad amaitt az egymiatt.

2011. júl. 24. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
20/L. Riiiiiiban.c Méghozzá a rosszabb fajtából. Ha téged ennyire tönkretett valaki, akkor miért teszed ugyan ezt másokkal?
2011. júl. 24. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Hasonlót én is csináltam pl. tavaly nyáron, csak én két szék között a pad alá estem. De mint az atom.

Na de sebaj, nem adom fel. :D

2011. júl. 24. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!