Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzásba vittem a csajozást, volt már Veled ilyen, hogy úgy érezted kiégtél?
Hali!
1 hónapja még nem volt senkim, aztán hirtelen megismertem egy lányt, majd még 2-őt:D és 2 régi ismerős is felbukkant. Gondolom nyár van. Összesen 5 lányt fűzök, ebből tegnap az egyikkel lefeküdtem, de nem akarok vele járni, viszont akivel igen, ő még szűz:D
Most a legújabb ismerkedésem pedig egy szintén nagyon szimpi lány...
Úgy érzem most rá se tudok nézni a p*nára. Veled volt már ilyen?
hát ezt csinálom, csak lányba :D
2 éve jól pofáraestem, akkor úgy kiégtem, azóta h.lyítem a pasikat.
egyszerre többel is randizok úgy, hogy nem tudnak egymásról, volt, hogy egyszerre kettővel jártam, mindkettő a másik 2 szomszéd városban lakott.
volt, hogy gazdag csávó elvitt wellness-elni, aztán utána leléptem vki h.lye indokkal, volt, hogy nem a saját nevemet adtam meg és úgy randiztam, volt hogy csak azért kikezdtem olyan sráccal, akinek nője volt, mert unatkoztam, vagy csak a szexért.
az első szerelmem 1 köcsög volt, tönkretett, gondoltam, hadd szívjon az összes pasi ezentúl, aki a lukamra hajt. :D
szeretni nem tudok többé, de nem is akarok :D
20/L
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:31
Remélem azért a normálisabbakkal, akiknek nem a lyukad kell nem játszol.
Ne kend rá másra, hogy ilyen lettél, mert élvezettel teszed. Különben még most is bántod magad amaitt az egymiatt.
Hasonlót én is csináltam pl. tavaly nyáron, csak én két szék között a pad alá estem. De mint az atom.
Na de sebaj, nem adom fel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!