Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek túlzásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek túlzásba viszem a babusgatást?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, gyakran járok ki társaságba a barátaimmal és megfigyeltem, h a haverom nem nagyon viszi túlzásba a barátnője kényeztetését, ha nem ismerném őket, azt mondanám h csak barátok, annyira kevés a fizikai kontaktus.

Ezzel szemben én nagyon szeretem, ha a barátnőm az ölembe ül és tudom puszilgatni az arcát, simogatni a hátát és a combját, valamint ha mögé állok és átkarolom a derekát.

Eddig a barátnőm nem panaszkodott, de elnézve a haveromat elgondolkoztam picit, h lehet túlzásba viszem a babusgatást. Nektek erről mi a véleményetek?

2010. febr. 15. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy túlzásba viszed. főleg ha ő nem mondja, akkor biztos nem zavarja XD. szerintem teljesen normális hogy minél gyakrabban érsz a szerelmedhez:)
2010. febr. 15. 20:44
 2/17 anonim ***** válasza:
9%

ahogy ismerem a nőket ahogy kap egy bunkó parasztot rögtön otthagy téged...

tudod hogy megy az ilyesmi... először az érzelmes mindent megadó fiú kell aztán meg az aki tesz rájuk ...

3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs semmi baj azzal amit teszel, nekem tetszene. :)
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem viszed túlzásba... sok lány szereti ^^ én is tartsd meg ezt a jó szokásod :)
2010. febr. 15. 20:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csináld nyugodtan,ez a kettőtök dolga!
2010. febr. 15. 20:48
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
bárcsak az én pasim is ilyen lenne
2010. febr. 15. 20:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nm viszed túlzásba^^
2010. febr. 15. 20:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmes vagy vkibe akkor a bausgatást nem lehet túlzásba vinni:D

Szerintem a haverod az aki kicsit kevésbé foglalkozik a barátnőjével:/

Úgyhogy üzenem a barátnődnek h jó pasija van:D:P

2010. febr. 15. 20:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Én pl nem szeretném ezt. Az a fontos, hogy a barátnőd is szeresse ezt a nyilvános szeretgetést. Többi nem számít :D
2010. febr. 15. 20:52
 10/17 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat, én is úgy gondolom, h ez természetes dolog, soha nem bírtam megérteni h bírja ki a haverom h órákig szinte hozzá se ér a barátnőjéhez, amikor ott ül mellette. Szegényt szoktam is sajnálni amikor látja h csókolózunk, úgy érzem ő is vágyna erre, de mint kiderült minden lány szinte.

Amiért aggódtam, h esetleg azt hiszi h én kérkedni akarok vele vagy ilyesmi, de én ezt teljesen őszintén teszem, semmi hátsó szándék nincs mögötte.

2010. febr. 15. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!