Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek túlzásba viszem a babusgatást?
20 éves fiú vagyok, gyakran járok ki társaságba a barátaimmal és megfigyeltem, h a haverom nem nagyon viszi túlzásba a barátnője kényeztetését, ha nem ismerném őket, azt mondanám h csak barátok, annyira kevés a fizikai kontaktus.
Ezzel szemben én nagyon szeretem, ha a barátnőm az ölembe ül és tudom puszilgatni az arcát, simogatni a hátát és a combját, valamint ha mögé állok és átkarolom a derekát.
Eddig a barátnőm nem panaszkodott, de elnézve a haveromat elgondolkoztam picit, h lehet túlzásba viszem a babusgatást. Nektek erről mi a véleményetek?
ahogy ismerem a nőket ahogy kap egy bunkó parasztot rögtön otthagy téged...
tudod hogy megy az ilyesmi... először az érzelmes mindent megadó fiú kell aztán meg az aki tesz rájuk ...
Ha szerelmes vagy vkibe akkor a bausgatást nem lehet túlzásba vinni:D
Szerintem a haverod az aki kicsit kevésbé foglalkozik a barátnőjével:/
Úgyhogy üzenem a barátnődnek h jó pasija van:D:P
Először is köszönöm a válaszokat, én is úgy gondolom, h ez természetes dolog, soha nem bírtam megérteni h bírja ki a haverom h órákig szinte hozzá se ér a barátnőjéhez, amikor ott ül mellette. Szegényt szoktam is sajnálni amikor látja h csókolózunk, úgy érzem ő is vágyna erre, de mint kiderült minden lány szinte.
Amiért aggódtam, h esetleg azt hiszi h én kérkedni akarok vele vagy ilyesmi, de én ezt teljesen őszintén teszem, semmi hátsó szándék nincs mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!