Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bízzak meg benne? Túlzásba viszem, ugye?
18 éves lány vagyok, a barátom 22 éves.
Távkapcsolatban élünk jelenleg, nem adott semmi okot arra, hogy féltékeny legyek, nincs túl sok pénze, keveset jár el, szinte a fél napot végig dumáljuk, de mégis annyikra féltékeny vagyok. Sok mindenkinek tetszik, rengeteg barátnője volt már. Az előző kapcsolatának is azért lett vége, mert a barátnője féltékeny volt, és nem akarta tovább folytatni.. De mindig mondja, hogy csak engem akar, velem akar lenni stb.. 1 hete vagyunk hivatalosan együtt, de már 3 hónapja ment ez az állandó levelezés telefonok stb. Amikor összejöttünk megkérdeztem, hogy mikor volt utoljára nővel, és azt mondta hogy 3 hete. Ez is rosszul esett, de nem mondhatok semmit, hivatalosan még nem voltunk együtt akkor.. Ráadásul a kapcsolatot is ő akarta jobban. Úgy néz ki a dolog hogy kb. 2-3 hetente tudnánk találkozni.
Mit gondoltok?
Ha nem adott okot rá, hogy féltékeny legyél, akkor miért vagy az? Szeret, veled akar lenni, hidd el ezt neki :)
Tudod, a bizalom a kapcsolat alapja.
De szerintem is csak akkor kezdjetek bele, hogyha tudod a féltékenységedet kontrollálni és 2 találkozás között nem kombinálsz otthon, hogy most kivel/mit csinálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!