Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek túlzásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek túlzásba viszem a babusgatást?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, gyakran járok ki társaságba a barátaimmal és megfigyeltem, h a haverom nem nagyon viszi túlzásba a barátnője kényeztetését, ha nem ismerném őket, azt mondanám h csak barátok, annyira kevés a fizikai kontaktus.

Ezzel szemben én nagyon szeretem, ha a barátnőm az ölembe ül és tudom puszilgatni az arcát, simogatni a hátát és a combját, valamint ha mögé állok és átkarolom a derekát.

Eddig a barátnőm nem panaszkodott, de elnézve a haveromat elgondolkoztam picit, h lehet túlzásba viszem a babusgatást. Nektek erről mi a véleményetek?

2010. febr. 15. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen természetes, bár mindenki máshogyan mutatja ki az érzéseit. Van, aki szavakkal tudja, van, aki érintéssel, öleléssel, babusgatással, vagy éppen ajándékokkal. Ez így jó, uncsi lenne, ha mindenki "ugyanúgy szeretne".

Ha nem szólt eddig, akkor mi a gond?

A haverod problémája, hogy nem foglalkozik eleget a barátnőjével.

2010. febr. 15. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj, hogy a társaság többi tagjának ne legyen ez kellemetlen, ne érezzék magukat feleslegesnek. Persze abban nincs semmi rossz ha olykor megcsókolod, vagy átöleled.
2010. febr. 15. 21:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem túlzás szerintem sem, de az utolsó válaszát is vedd figyelembe! :)
2010. febr. 16. 02:35
 14/17 anonim ***** válasza:

páromnak ha napi 24 órát hozzálennék bujva,ölelgetne,szeretgetne sztem az se lenne elég,állandóan bujik(pedig lassan 3 éve együttvagyunk),de igénylem is ezt,már hiányzik,pedig még 3 órája mellette ébredtem

normális lánynak nincs ezzel baja

22/L

2010. febr. 16. 07:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Mindenki máshogy mutatja ki az érzéseit, én is szeretem ölelgetni, puszilgatni a barátnőmet... de nyilvános helyen egyszerűen nem visz rá a lélek... attól még h pl egy kávézóban vagy ilyen helyen nem ölelgetem attól még ugyan úgy szeretem :)

Szóval ha te így mutatod ki az érzéseid az nem túlzás, egyszerűen ilyen vagy :)

üdv! 24/F

2010. febr. 16. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sem viszed túlzásba a babusgatást:)

Én imádnálak és szerintem nem vagyok egyedül ezzel..:D

2010. febr. 16. 17:17
 17/17 anonim ***** válasza:
én nem bírom elviselni ha a barátom nem ér hozzám vagy valami bármeddig eltudom viselni h csak odabújik hozzám ha dvdzünk vagy megölel vagy puszilgat vagy valami szentem ez egy lánynak nagyon fontos
2010. máj. 17. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!