Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzásba estem?
18 éves fiú vagyok, eddig még nem volt barátnőm (se csók, se semmi). Volt kb. 2 lány, akinek én tetszettem, de nekem nem és volt kb egy tucat, aki nekem tetszett, de nem jött össze. Nem vagyok egyébként töketlen, volt, hogy tök ismeretlen lányt kerestem fel és hívtam el. Szóval nem ez a baj, csak valahogy nem vonzom őket annyira.
Na mindegy. Most viszont (életemben először) találtam egy fiatalabb lányt, aki nekem is tetszik és én is tetszek neki. Ennek ellenére van pár dolog, ami miatt nem vagyok biztos a dologban, ezeket ide nem szeretném leírni. Ezt megbeszéltem nagyjából vele, ő ezt elfogadta, ennek ellenére találkoztunk már többször és hát elég sokat csókolóztunk. Rajta semmilyen megbánást vagy rossz érzést nem látok, de engem valahogy kicsit furdal a lelkiismeret... szóval gáz az, hogy nem mondtuk ki, hogy járunk, de csókolózunk? Igazság szerint én már nagyon ki vagyok éhezve ilyen dolgokra, hányingerem van attól, hogy sosem kapom meg azt, amit akarok, mindig "egy másik srác", akit rendszerint utálok...
Mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!