Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van két gyerekünk a volt párommal (nem voltunk házasok). Meg mondom őszintén félre mentem, buktam. Elköltöztem már két hónapja albérletbe. A bíróság figyelembe vesz-e a gyermek tartás díjnál ha van hitelem (személyi kölcsön) ami havi 45e ft?! .
Mennyit tud lehúzni az exed?! Bakker, neveli a gyerekeidet, és mellesleg megcsaltad.
Remélem jól lehúz.
Most függetlenül az erkölcsi dolgoktól ha oda kerültök, hogy bíróságra jut az ügy, akkor nyilván megemlítheted, hogy vegyék figyelembe azt, hogy tartozásod van bank felé.
De az tény, hogy a gyerektartást elviekben a gyerekeid fogják kapni és nem az ex párod. És a gyerekeidtől nem hiszem, hogy sajnálni kéne, sőt!...
Nézd, itt a férfigyűlölő gyíkos vérmamáktól, nem fogsz normális választ kapni.
A lényeg, hogy természetesen mindent figyelembe vesz a bíróság majd.
Ha 45ezer Ft hiteled van, + albérleti díj, + megélhetés, akkor valószínűleg 10-15ezer Ft/gyerek körüli összeget fognak megítélni.
Természetesen a kedves exednek is -elvileg- ugyanennyit kell majd hozzátennie.
Koma, én megmondom Neked a keserű igazságot:
Ez volt életed legdrágább kefélése.
A 18:10-es hülyeségeket ír!
Az itt írogató nők azt hiszik, hogy ez egy kívánságműsor, hogy mennyit ítél majd a bíróság.
Szerencsére a bírónak nem ennyi esze van, mint az itteni lehúzós nyanyáknak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!