Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után az közös vagyon beszüntetése még mindig nem lett lezárva ennek már 2éve. Akkor a bíróság elárverezheti az ingatlant? Ha banki kölcsön van rajta?
Figyelt kérdés
2 éve mondták ki a válást.Én adtam be a válást.Nálam maradt a kisfiú.A lakásba a volt férjem maradt.De a lakás hitel az én nevemen van illetve édesanyám az adós társam.Akkor azt mondta az volt férjem hogy amint tudja átvállalja a hitelt de konkrétan ez ügyben nem igazán lépet.Én fizettem a hitel,az én bankszámlámról vonták.6 hónapja ö teszi rá a bankszámlára a pénzt.De tegnap kaptam egy levelet a banktól hogy a 13ezer ft os hitel 26 ezer ft lett április 1 től(forint alapú hitel,gondolom eddig volt valami állami kedvezmény rá mert első lakás vásárlók voltunk,friss házasok)Volt anyósomat felhívtam mert a volt férjjel nem lehet beszélni.ő mondta küldjem el neki a papírt.De félek mi van ha nem hajlandó a volt férjem fizetni a hitelt.Én akkor nem tudom azt kifizetni.Meg őszintén nem is akarom...Ilyenkor ha újból bíróságra megyek akkor a bíróság elárverezheti az ingatlant hogy a hitel (otp-s)megszűnjön???2012. márc. 13. 08:23
1/6 anonim válasza:
Miért a volt férjed lakik benne? A bíróság max annyit td tenni, hogy kiteszi az exedet a házból és te beköltözöl és te fizeted tovább. A bíróság nem árverez, azt a bank teszi meg, ha nem fizettek.
2/6 A kérdező kommentje:
Azért a volt férj él benne mert ano,kidobott a lakásból......Ha én nem fizetek anyumtól fogják le,sajnos....
2012. márc. 13. 19:06
3/6 anonim válasza:
Akkor ki a lakástulajdonos? Te vagy a volt férjed?
4/6 A kérdező kommentje:
Lakás tulajdon fele -fele arányba van.A hitel az én nevemen van csak.
2012. márc. 14. 06:41
5/6 anonim válasza:
Akkor én kérném a helyedben a bíróságon, hogy Te és a gyerek költözhesetek vissza a házba. MOnd hogy Tied a hitel, ami csak téged terhel és az exed nem fizeti rendesen. VAgy ha ez nem jön be, akkor kérhetsz lakáshasználati díjat is a kedves apukától. De kérdezz meg egy ügyvédet ezzel kapcsolatban, ő többet tud biztos. Hány évig kell még hitelt fizetni?
6/6 A kérdező kommentje:
Vissza költözni nem akarok semmi képen.Új életet kezdtem ,új családom lett.
Mindenképp beszélünk az ügyvédünkkel,más sajnos nem marad.
Még vissza van 6 év.
2012. márc. 14. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!