Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak! Őszintén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Őszintén?

Figyelt kérdés
Mikor megcsaljátok a feleségeteket,barátnőtöket, akkor miért nem hagyjátok is ott?Miért kell félre járogatni?És az nem válasz hogy, mert szeretem mert ha szeretném nem tennék ilyet ugyebár!
2012. máj. 23. 20:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
20%
Mert szeretem a barátnőmet de szeretek kipróbálni más lányokat is.
2012. máj. 23. 20:19
 2/20 anonim ***** válasza:
10%

*

szeretem

2012. máj. 23. 20:20
 3/20 anonim ***** válasza:
83%
Nőkhöz is intézhetnéd ugyanezt a kérdést, köztük is vannak ilyenek szép számmal, sajnos magam láthattam, mit művelnek a munkahelyen a férjes asszonyok...
2012. máj. 23. 20:21
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Mert a barátnő az fixen tolható.
2012. máj. 23. 20:23
 5/20 anonim ***** válasza:
26%
Ez egy tudatalatti dolog,a fajfenntartás ösztönével van kapcsoltban.Szeretjük a "magjainkat"több helyen is elvetni.
2012. máj. 23. 20:23
 6/20 anonim ***** válasza:
58%
Én őszintén szeretem a barátnőmet, vele képzelem el a jövőmet, de az igazat megvallva ijesztően hangzik, hogy örökre vele élek át mindent. És erről ő is így gondolkodik. Szeretjük egymást, de egyikünk sem hisz abban, hogy örökre csak egymást fogjuk megkívánni, soha nem fogunk másba beleszeretni, soha nem akarunk mással lenni. Persze nem csaljuk meg egymást. 20 évesek vagyunk, talán nem is tudnék rá haragudni, ha 10-20-30 évvel később lesz olyan, akit megkíván 1x. Amit viszont nem tűrnék sosem, az a tartós titkos viszony, az már másról szól. De, amikor olvasok, hogy a feleség/férj 10-15 év után megkíván egy másik embert és ezért szenved, hogy mit tegyen, hát képtelen vagyok elítélni.
2012. máj. 23. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
6-os! Akkor ti nem is fogtok együtt maradni. Még túl gyerekesen gondolkodsz rólatok. Persze érthető: 20 évesek vagytok. Nem ti vagytok egymásnak az igazi és ez nem is baj, még ráértek lehorgonyozni.
2012. máj. 23. 20:36
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
Akkor egy másik kérdés. Ti nők , amikor félre keféltek akkor miért teszitek, sőtt mással csináltattok gyermeket.
2012. máj. 23. 20:47
 9/20 anonim ***** válasza:
38%
Őszintén . Majd amikor borul a bili , akkor gyatra férjeteket kicsináljátok, hisz tudjátok , ő csak egy férj, de nem apa.
2012. máj. 23. 20:55
 10/20 anonim válasza:
48%
A 6. válaszoló nem ír hülyeséget! 10 éve vagyok a férjemmel! Fiatalon ismertem meg / 17 Voltam/ Volt előtte több partnerem is! Tavaly volt egy férfi akivel lefeküdtem. Próbáltam titkolni de nem bírtam így elmondtam neki. Rosszul esett neki de azt mondta ennyi belefér elfelejti mert 10 éve vagyunk együtt és 1-2 botlás belefér! Sőt azt mondta még jobban szeret ezek után mert rájött hogy milyen könnyen elveszíthet! ez a részemről is így van 1-2 botlás még belefér egy házasságba nyíltan! De azzal énsem értek egyet ha éveken keresztűl ez megy ha titokban ha nem.
2012. máj. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!