Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 Kopasz555 válasza:
Én egy kihaló lévő tipus vagyok soha nem csaltam meg a feleségemet mégis elvált tőlem lehet hogy ez volt a baj?
2012. máj. 23. 21:48
Azért nem hagyják ott, mert gyávák. Ennyi. Kell az izgalom, de annyi már nincs bennük, hogy odaálljanak elé és szakítsanak. Akkor nem lenne aki mossa a gatyájukat, meg főzzön rájuk és ettől be vannak tojva.
2012. máj. 23. 22:16
12-nek van igaza, kényelemből teszik az ilyen típusú férfiak, meg mert azt hiszik, minden jár nekik, a feleség is (akit házirabszolgának néznek), meg a kaland is. Hála a jó égnek nem mind ilyen. Akkor már többre tartom, aki legalább felvállalja, hogy nem akar monogám kapcsolatot ÉS - fontos! - hasonló mentalitású nőt keres.
2012. máj. 24. 00:56
Azt nem értem, hogy a megcsalós pasik mért nem félnek hogy összeszednek valami kórságot az ilyen kitudja miféle idegen nőktől.
2012. máj. 24. 05:36
Személy szerint nem tudom, mivel soha nem csaltam meg senkit. 29/F
2012. máj. 24. 08:06
Pl. mert a feleség nem tudja egyedül fenntartani a családot? (munka mellett több gyereket hogy visz-hoz oviba-iskolába, ha betegek mit csinál, ha munkanélküli lesz mi történik? Árverezik a házat? Nem mindenki tud a mai világban egy személyben családotfenntartani, sőőőt. Ma egy többgyerekes otthagyott nő temetheti magát, gyerekestül.
2012. máj. 24. 09:02
Mert gyáva férgek.
Ott a barátnő, aki feleség mellett k*rogatnak, de nem ő az, aki meleg étellel várja őket otthon, nem ő mossa a szaros gatyáikat és nem ő tartja tisztán a lakást. Ezért nem szakítanak/válnak a férfiak, mert be vannak fosva, hogy nem lesz, aki a seggük alá tegyen mindent.
De azért ne feledkezzünk el a nőkről sem.
Írta az egyik válaszadó, hogy azért ők is tudnak alakítani. Én is több munkahelyemen találkoztam olyan férjes asszonyokkal, akik a férjük mellett szeretőt is tartottak, olykor pont a kollégák közül. Tehát a nők sem 100%-ig szentek...
2012. máj. 24. 09:38
Azért mert szemetek. Mert imádnak másokat kihasználni. természetesen kényelemből. Azt hozzá kell tenni, hogy a feleséget nem szeretik, csak érdekből vannak vele.
2012. máj. 24. 13:54
Kedves kérdező!
Amiért téged megcsaltak, még nem kell általánosítani.
A férfiak többsége nem csalja meg a feleségét, csak az ilyenek csendben élnek, és nem teregetik ország világ elé, hogy én nem csaltam ám meg. Ez a csendes többség.
De a férfiak nagy részén látszik előre, hogy meg fogja csalni a párját, tehát az is hibás, aki egy ilyen pasihoz hozzámegy.
2012. máj. 25. 10:54
Azért, mert a feleség elsárkányosodott.
2012. máj. 25. 10:56
Kapcsolódó kérdések: