Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Aki elvált és nem minden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki elvált és nem minden nap van nála a gyereke, örül a szabadidejének, őszintén?

Figyelt kérdés

Pl hetente váltják kivel van a gyerek, olyankor anyuka örül, hogy van ideje magára, meg barátnőzni, eljárni szórakozni?

Így belegondolva, lehet még jobb is, mintha együtt lenne a gyermeke apjával, mert akkor sokkal kevesebb ideje lenne csak magára? vagy ez így jobb a jövőre nézve, mert pl lehet neki még párja, vagy új férje, de akkor is minden második héten csak egymással foglalkoznak, de közben mégis van egy gyereke akit szerethet.

Én úgy látom a környezetemben, hogy csak pozitívuma van a válásnak (szülői szemszögből), ti hogy látjátok?

2012. nov. 30. 15:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
És mi van a gyerekkel?
2012. nov. 30. 16:00
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Érdekes ez a kérdés, mert eszembe jutott, amikor az én gyerekeim voltak kicsik. Nem volt semmi segítségem, a férjem pedig éjt nappallá téve dolgozott. Soha nem volt megállásom, magamra meg végképp nem jutott időm.

A férjem nővére elvált és a gyereke minden második hétvégét az apjánál töltötte, akivel megmaradt a válás ellenére is a jó kapcsolata a nővérnek.

Ilyenkor én valahol nagyon irigyeltem, mert volt két nap szabadsága önmagára úgy, hogy tudta, a gyereke jó helyen van. Alhatott, mehetett szórakozni, vagy az elmaradt házimunkát megcsinálta, szóval mindenképpen több lett a szabadideje.

2012. nov. 30. 16:04
 3/17 anonim ***** válasza:
17%

"lehet neki még párja, vagy új férje, de akkor is minden második héten csak egymással foglalkoznak, de közben mégis van egy gyereke akit szerethet. "

Igen csak az új férjnek mégsem a vér szerinti gyereke.

Még nagyon gyerekesen gondolkozol erről.

2012. nov. 30. 16:05
 4/17 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett, nem ilyen életet tervezek magamnak. Csak a környezetemben azt tapasztalom, hogy ezek az anyukák egészen mások, mert a szabad hetükben feltöltődnek, felnőtt programokat csinálnak, de valami mégis hiányzik. Mert pl 10 év alatt csak 5 évet tölt a gyerekével, ha így vesszük, és emiatt mégsem szomorú, hanem szinte boldogabb.
2012. nov. 30. 16:12
 5/17 A kérdező kommentje:
De ugyanez elmondható természetesen az apukákról is, ahogy látom, őket még inkább nem érdekli, hogy az új párnak az nem saját gyereke lesz, szint úgy van, hogy ők már letudták a családosdit, jöhet a csak magukra gondolás.
2012. nov. 30. 16:14
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező, teljesen egyetértek veled. Párom bátyja is elvált, kéthetente hétvégén hozza el a kisfiát, de akkor se mindig, 5 éves a kisfiú. Nem haraggal vált el a párjától. DE, amikor elhozza, akkor is sokszor elviszi a nagymamához a gyereket, ő meg elmegy az éppen aktuális focimeccsre. Látom rajta, hogy élvezi a szabadságot, de kicsit én is irigylem, ahogy az egyik válaszoló is írta, mert én is úgy vágynék mondjuk csak 1 hónapban egyszer egy szabad hétvégére :)
2012. nov. 30. 16:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Attól, hogy nincs velem a gyerek, azt még nem fogom fel szabadidőnek és ha velem van, akkor attól az még nem lesz elfoglaltság. Én annak örülnék, ha többet lehetne velem, és együtt lenne több szabadidőnk. (44F)
2012. nov. 30. 17:11
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
én szenvedek ha nincs velem a fiam.nekem nemkell szabad ido ha a fiam nincs velem!
2012. nov. 30. 18:30
 9/17 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom. Nekem az összes elvált nő 1 kivételével ismerősöm egy kiállhatatlan undorító szipirtyó. Olyan szintű dolgokat műveltek, hogy már egy barátjuk sincs, egyszerűen hány tőlük mindenki.

Szóval nem tudom te hol látsz ilyen pozitív szemléletű embereket, de felénk ilyen nem lakik.

2012. dec. 1. 15:16
 10/17 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos az utolsónak igaza van. Valóban a világon is bosszút akarnak állni egyesek a saját kitalált sérelmeik miatt, amit nagyrészt a maguk telhetetlenségének köszönhettek.
2012. dec. 2. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!