Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvált és nem minden nap van nála a gyereke, örül a szabadidejének, őszintén?
Pl hetente váltják kivel van a gyerek, olyankor anyuka örül, hogy van ideje magára, meg barátnőzni, eljárni szórakozni?
Így belegondolva, lehet még jobb is, mintha együtt lenne a gyermeke apjával, mert akkor sokkal kevesebb ideje lenne csak magára? vagy ez így jobb a jövőre nézve, mert pl lehet neki még párja, vagy új férje, de akkor is minden második héten csak egymással foglalkoznak, de közben mégis van egy gyereke akit szerethet.
Én úgy látom a környezetemben, hogy csak pozitívuma van a válásnak (szülői szemszögből), ti hogy látjátok?

Érdekes ez a kérdés, mert eszembe jutott, amikor az én gyerekeim voltak kicsik. Nem volt semmi segítségem, a férjem pedig éjt nappallá téve dolgozott. Soha nem volt megállásom, magamra meg végképp nem jutott időm.
A férjem nővére elvált és a gyereke minden második hétvégét az apjánál töltötte, akivel megmaradt a válás ellenére is a jó kapcsolata a nővérnek.
Ilyenkor én valahol nagyon irigyeltem, mert volt két nap szabadsága önmagára úgy, hogy tudta, a gyereke jó helyen van. Alhatott, mehetett szórakozni, vagy az elmaradt házimunkát megcsinálta, szóval mindenképpen több lett a szabadideje.

"lehet neki még párja, vagy új férje, de akkor is minden második héten csak egymással foglalkoznak, de közben mégis van egy gyereke akit szerethet. "
Igen csak az új férjnek mégsem a vér szerinti gyereke.
Még nagyon gyerekesen gondolkozol erről.

Hát nem tudom. Nekem az összes elvált nő 1 kivételével ismerősöm egy kiállhatatlan undorító szipirtyó. Olyan szintű dolgokat műveltek, hogy már egy barátjuk sincs, egyszerűen hány tőlük mindenki.
Szóval nem tudom te hol látsz ilyen pozitív szemléletű embereket, de felénk ilyen nem lakik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!