Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idot nyerni, hogyan?
Figyelt kérdés
Most adtuk be a valast,a volt ferjem mar keszul elvenni az uj nojet.Hogy tudnam huzni a valast?mikor mondhatjak ki ?2018. dec. 30. 08:56
31/33 anonim válasza:
Kérdező! Az a ribizli sem fog sokáig örülni. Lesz egy két szép év, aztán ő is meg lesz csalva.
Ismerek egy hozzád hasonló nőt, akit folyton megcsal a férje, de ő mindig a nőket hibáztatja, miközben a pasi a legnagyobb tróger.
Te tényleg akkor lennél boldog, ha a férjed veled maradna annak ellenére, hogy nem szeret? Elég érdekesen gondolkodsz.
Egyébként, ha nincs gyerek, elég gyorsan kimondjàk a vàlàst, akkor is ha a seggedet a földhöz csapkodod.Senkit nem tartanak akarata ellenére házassàgban.
32/33 A kérdező kommentje:
Azert voltam kivancsi, h kb mennyi ido,mert lehet addig eszhez ter!! Es nekem eleg lenne,h addig jojjon vissza amig nevethetek a masik non.Utana kib @szom mint macskat....
2018. dec. 31. 10:05
33/33 anonim válasza:
Mikor megtudtam, hogy megcsal a férjem, pár napon belül beadtam a válást.Alig vártam, hogy megszabaduljak egy ilyen embertől.Hidd el Kérdező, legyenek gyorsan egymáséiMegérdemlik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!