Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a vallasig tarto egyutt toltott idot elviselni?
Mar biztos, hogy valunk a felesegemmel.
O szerelmes lett egy masik ferfiba, es ot valasztja a helyettunk, van egy 4eves kisfiunk.
Alberletbe kell menniuk, mert a lakas az enyem, de nagyon nehez megfizethetot talalni ebben a kisvarosban, az ovoda miatt lenne fontos, mert a gyerek maradna.
Tehat ez meg tobb honapig is eltarthat, addig hogy elhetunk egyutt, hogy o randizgat, kimaradozik, es meg szinte egy csaladkant elunk.
Erdekes lenne ez a lakokozosseg, sosem eltem ilyenbe.
Nem teljesen ertek egyett veled mert, igen megromolhat egy kapcsolat, de ha ugy erezte, akkor miert nem szolt, ultetett le, hogy figyelj baj van, beszeljuk meg. Ilyen mondat sosem hangzott el, ha neha vettem valami jelet errol, akkor meg az volt a valasz, hogy kimerult, faradt.
Amugy meg egyenlore nincs se kedvem, se turelmem eljarogatni, nagyon megvisel ez.
Ne haragudj, de ezen megakadt a szemem: "es ot valasztja a helyettunk, van egy 4eves kisfiunk" Ez egyáltalán nem igaz, mivel te azt írod, hogy az anyával fog maradni a gyerek. Tehát egyszerűen csak arról van szó, hogy tőled válik el a feleséged, de nem a gyereketektől. Ettől függetlenül teljesen megértem, hogy lelkileg ez megvisel téged, de úgy gondolom, hogy ez egy rossz felfogás. Sok embert ismerek, akik elváltak és gyakorlatilag ketten nevelik a gyereket, nyilván nem közös háztartásban, meg lehet oldani.
Az pedig, hogy nem vetted észre a feleségeden, hogy nem boldog melletted.........erről csak egy sztori jutott eszembe, az egyik volt pasimnak konkrétan két évig magyaráztam bele az arcába, hogy ez így nem lesz jó és nekem így nem jó, majd amikor szakítottam vele, hónapokig azzal a hülyeséggel hívogatott, hogy semmi előjele nem volt ennek a szakításnak, a férfiaknak nagyon szelektív a hallásuk és nem nagyon akarnak változtatni az általuk megszokott ritmuson. Természetesen lehet, hogy nálad nem ez volt a helyzet, de egy kis átgondolást szerintem megér, hogy hol is romlott el ez a kapcsolat.
Az együttéléssel kapcsolatban, szerintem ha már egyértelműen vége, akkor minél hamarabb költözzetek szét, lelkileg nagyon megerőltető válás közben egy háztartásban élni és folyton belebotlani a másik félbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!