Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogom elviselni az ünnepeket a szüleimnél?
Figyelt kérdés
Külön városban élek a szülőktől, de ma szakítottam a párommal, eredetileg csak vasárnap mentem volna haza, de holnap már hazamegyek. Nem akarom, hogy faggassanak, felnőtt ember vagyok, nem kell az 'ítélet'. Nincs máshova mennem, albérletet és kocsit is kell szereznem egy héten belül, vagy új munkahelyet, rendbe kell hoznom az életem, teljesen kétségbe vagyok esve.2014. ápr. 17. 23:37
1/4 anonim válasza:
Nálatok olyan, hogy kommunikáció, nem létezik? Érdekes nálunk megértik, ha a mási kazt kéri, ne beszéljünk róla.
2/4 anonim válasza:
Vedd úgy,hogy ez egy új élet kezdete.Állj pozitívan a dolgok elébe.Ha a szüleid faggatnak,kérd meg őket ne tegyék.Egyél jókat és próbáld meg kikapcsolni a rossz gondolatokat.Ne agyalj,inkább pihenj és relaxálj.
3/4 anonim válasza:
Hát nem úgy kéne felfogni, hogy " ítélet ", inkább fordulj a szüleidhez bizalommal, szerintem legalábbis normál esetben nyugodtan lehetsz a legnagyobb bizalommal feléjük. :)
4/4 anonim válasza:
Bérelj egy szobát kezdetnek.Minek kell a kocsi? Tudsz bérelni is, ha meg munkába járni kell ott a busz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!