Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves vagyok, elváltam, van egy 4 éve lányom. Most szüleimnél lakok. Ti itt laknátok még 4 évig, hogy addig összegyűjtsetek egy lakásra valót? Vagy vennétek fel hitelt min 15 évre?
igazából szerintem nem értelmetlen a kérdés
mert azért elég nehéz 7 év után újra visszaköltözni, amikor valaki független volt
ráadásul akkor 36 éves leszek, mire újra a saját életem élhetem, nem pedig egy szobában
ezért kérdeztem
Én azt nem értem, hogy:
1) 4 év alatt összegyűjtesz egy lakásra valót, ha otthon maradsz
2) ha nem maradsz otthon, és most veszel fel pénzt, akkor azt 15 évig kell fizetned.
Ezek szerint te a 4 év alatt összegyűjtesz annyit, amennyit 15 évre adnak hitelként?
Te döntsd el, hosszútávon mi a jobb...
4 év alatt a gyerek elkezdi majd az iskolát, kell majd neki íróasztal, hely, stb, 4 év alatt lehet ám neked is egy párod, akivel nem biztos, h megoldottak lesznek az együtt töltött percek, ha egy szobában leszel a gyerekkel, függeni fogsz a szüleidtől anyagilag, DE lesz pénzed.
VAGY veszel saját lakást, amit a saját ízlésed szerint rendezel be, lesz saját magánszférád, és a lányodnak is, lehetne normális párkapcsolatod, független lennél, viszont anyagilag ez a megterhelőbb megoldás.
Választani neked kell.
ez a baj,hogy nem tudok dönteni
pedig lassan el kellene döntenem, mert a kis pénzem le kellene kötnöm 3 évre vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!