Hogyan érhetem el szüleimnél hogy el engedjenek egy koncertre?
-Anya elengedsz koncertre?:)
-nem!
-a fenébe pedig màr 20 fiuval beszéltem meg hogy véresre dugjon ès igy heroint is fölöslegesen vettem, most komolyan szerinted mi lesz ott?
( vagy menj vissza építökockázni)
Hát igen szivás hogy most ment a tv-be a taken...
Második vagyok.
A 20 életévemmel tényleg baromi öreg vagyok. :-)
Azért mertem ezt javasolni, mert nekem nem "ciki" apummal menni koncertre. Idén is voltam vele több koncerten, fesztiválon.
Sőt, 13 évesen is elmentem vele koncertre. ÉRDEKELT a koncert, és számomra az volt a lényeg, hogy ott lehetek, az pedig hidegen hagyott, hogy kivel vagyok.
Kérdező, ha a szüleiddel nem akarsz menni, vagy nem akarnak elkísérni, akkor idősebb testvér, nagybácsi, unokatestvér?
Mondjuk attól is függ, hogy milyen helyen és milyen koncert lesz. Ha szabadtéri és délután van, akkor tényleg elengedhetnének egyedül is, de este nem lenne biztonságos.
17 éves lány vagyok, és szerintem sem ciki szülővel menni koncertre. Kövezzetek meg, de én apukámmal tudok a legjobbat bulizni egy koncerten. Iszogatunk mértékkel, jól érezzük magunkat, hülyéskedünk. :) És még új embereket is megismerünk. Illetve biztonságban tart a tudat, hogyha baj van, megvéd (sajnos volt már rá példa egy pogo közben, mellettem verekedett össze két csupaizom srác, ő ráncigált ki a tömegből). :)
Tehát szerintem menj valamelyik szülőddel. Úgy csak belemennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!