Nem engednek anyuék. Szerintetek kéne hogy engedjenek? L/15
Figyelt kérdés
A haverjaim hnap mennek strandolni reggel, de anyuék sajnos nem engednek mert most nincs most elég pénzünk ilyenekre, vagy is van... de még sem engednek.2011. aug. 6. 22:49
1/16 anonim válasza:
Most nincs, vagy van rá pénz? Amúgy ha nincs rá, akkor evidens, hogy nem engednek.
3/16 anonim válasza:
gyerek vagy. szülő nélkül sehova 18 év alatt
4/16 A kérdező kommentje:
Nincs saját pénzem. Csak mivel most spórólnak meg majd vissz anyu fodrászhoz a pénzt erre rakja el.
2011. aug. 6. 22:54
5/16 anonim válasza:
ha nem, hát nem. ők tartanak el, igaz?
holnap inkább forgasd a nyelvtankönyvedet!
6/16 anonim válasza:
Gondoltam, h nincs saját pénzed, miért is lenne. Menj el dolgozni diákmunkűt, 15 évesen én is azt csináltam
7/16 anonim válasza:
Lehet egyrészt azért , mert nem tudsz úszni és féltenek , így ez kockázatos, másrészt nincs rá píííz :) 15/L
8/16 anonim válasza:
Kibírod,addig meg gyűjts te pénzt pl. kutyasétáltatás,fűnyírás,gyerekre vigyázás satöbbi
9/16 anonim válasza:
Akkor mondd le a fodrászt és menj abból a pénzből strandra...
10/16 anonim válasza:
"gyerek vagy. szülő nélkül sehova 18 év alatt"
Akkor pl egy randira kísérje el az anyja? te is ratardált vagy komolyan mondom! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!