A szüleim és a fiú testvérem nem engednek sehova. Mit tegyek hogy jobban engedjenek? :\
Jaj, nee :( Öngyilkosság?! Meg se forduljon a fejedben.. Ez miatt? Ó, vannak akiknek százszor rosszabb az életük. Fel a fejjel, ne keseredj el ezen olyan nagyon :)
Persze teljes mértékben át tudom érezni, h most neked nagyon rossz, és ez miatt bizonyos fokon "kívülállónak" érzed magad..:(
Érvelj azzal, hogy most vagy fiatal, most kell szórakoznod, mikor máskor :) (én ezzel szoktam, és beválik :)) Mosolyogj :) Puszi 16/L
Szia!
Engem sose engedtek sehová, mégis felnőttem bulizás nélkül, meg se fordult a fejemben az öngyilkosság. Vannak emberek, akiknek nincs senkijük, vagy épp nyomorognak, nem tudnak enni adni a családjuknak, nincs hol lakniuk stb. Neked van családod, akik féltenek téged, szeretnek, van tető a fejed fölött, még internetre is tellik, nehogy már azért akarj öngyilkos lenni, mert nem mehetsz bulizni! Kicsit nézz mármagadba, és örülj, hogy mindened megvan, amire szüksége van egy korodbeli gyereknek!
Tényleg, a válásért kiengesztelhetnének azzal, hogy elengednek, hisz már 15 vagy!!!
Addig is nézd meg a másodikas nyelvtan könyvedben, hogy kell írni, hogy "báttyám"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!