Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves vagyok, elváltam, van egy 4 éve lányom. Most szüleimnél lakok. Ti itt laknátok még 4 évig, hogy addig összegyűjtsetek egy lakásra valót? Vagy vennétek fel hitelt min 15 évre?
ti amúgy mennyi idősek vagytok?
és nem féltek, hogy nem tudjátok majd fizetni a törlesztőt évekig?
én is vágyom az "egyedüllétre" nagyon, hiányzik, hogy a magam ura legyek, meg a gyereké
mondjuk én abban nem bízok, hogy lesz új társam...
#9-es vagyok, 30éves. Én nem élnék 4évig 1 szobában a gyermekemmel annak reményében hogy 4 év múlva lesz saját lakásunk, ettől még egy másfél szobás albérlet is jobb, ha jó a viszony a szüleiddel és elfogadják az önállósodási törekvéseidet, még mindig visszaköltözhettek abba a szobába ha baj van. Azon túl ha lesz párod, gondolom idővel összeköltöztök és nem te fogod eltartani őt, hanem enyhülnek a költségek, nem kell erre alapozni de ha bejön, így lesz.
Én személy szerint jobban félek attól hogy a szüleimmel történő együttélés miatt a gyerekek másképp lesznek nevelve mint az én eredeti elképzelésem, amit anno a férjemmel megbeszéltünk.
igen, lehet, hogy nem is kapnék hitelt :(
amúgy én sem így terveztem, még mindig hiányzik a régi életem... Nektek nem?
szóval nem lettem okosabb
igazából le van kötve egy kis pénzem most 4 évre, ha most még átgondolom nem bukok annyit, mint mondjuk 1 év múlva....
Hitelt ne vegyél fel soha! Ahhoz túl szemetek a bankok.
Viszont ha esetleg lesz új kapcsolatod, akinek esetleg lakása is lesz, akkor nem is gond rögtön az egész.
Arany középút:
Valami ismerőssel, barátnővel, rokonnal nem tudtok kivenni közösen egy kicsi lakást?
végülis akkor max marad az ha megismerek valakit, akkor közös albi
amúgy szerintetek lehet így párt találni. Nem gáz, hogy 32 éve vagyok, 1 gyerekkel lakom egy szobában anyámékkal. És nics se autóm, se pénzem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!