Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8-éve váltunk 2-heti a láthatás minden alkalommal mentem érte szüneteket ünnepeket itt töltötte de változott a munkarendem 24-24-ben dolgozom így nem tudom elhozni, a volt nejem kompromisszum képtelen. Mit tehetnék?
Most mi a baj?
Más órarend szerint dolgozol,és ez mit jelent?Nem tudsz a kisfiaddal lenni hétvégéken vagy micsoda?
Hétközben szeretnéd ha nálad lenne?
Írj kérelmet a bíróságon,ahol tanusítod az új munkabeosztásod és kész.
Igen,hibás vk,mert újra nősültem,házat,kocsit vettünk a mostani párommal,és nemrégen megszületett a kislányunk,míg ő
ugyan szintén férjhez ment szült még 2 gyereket így 3fia lett csak az új párja iszik stb tehát nem váltotta be a reményeit nagyon rosszul és rossz körülmények között élnek.Addig minden rendben ment míg úszott a boldogságban,mikor kezdtek nála a dolgok romlani megint neki állt szemétkedni velünk.Ennyi.Csak a pénzem kell de az minden mennyiségben.Cserébe még egy kis rugalmasságra sem képes.Ma megyek a gyámügyre és meglátom a továbbiakat.
És még abban is,hogy voltam akkora hülye,hogy 6-évig tűrtem ebből az utolsó háromban volt meg a fiunk.Szeretett és most is ezt csinálja az aktuális férjével...2-3havonta haza ment anyukájához és várta ,hogy puncsoljak neki hogy visszajöjjön.Csak 1-3napra ment el én meg mentem utána a fiam miatt párszor,de aztán csak besokalltam elment én meg már nem mentem utána többet.Egyébként mikor már a feleségem lett ezek akkor kezdődtek az első 3év az jó volt
.Utána már az sem volt ritka ha nem úgy lett valami ahogy akarta leköpött vagy simán megütött.De nem tanult most is így él és csodálkozik miért megy el a férje.De neki több esze van Ő csak"""3-évet áldozott az életéből rá.A gyerek már másodikban megbukott most 3-as és ma 2,általános suliba jár mert eltanácsolták.2-perünk is volt szerettük volna mi nevelni a gyereket de a bíróság amíg nem talál veszélyt nem adja. Volt idő mikor 4 milliáért lemondott volna róla a javunkra.De gyerek vásárlási kölcsönt nem adnak nekem meg nincs és nem is lesz ennyi pénzem.
kedves 5ödik válaszoló!! istenem hagyjuk már ezt a dumát, hogy egy nő csak akkor képes bosszúra mikor őt hagyják el!! felejtsük már el!! épp úgy képes a bosszúra ha ő maga a hunyó!!! sőt akkor még jobban képes a bosszúra!! hisz a lelke legmélyén tudja, hogy ő maga volt a hunyó, én miattam szakadt meg az életközösség (pl. én léptem félre) na ilyenkor képesek csak igazán a bosszúra...
Igaza van a kedves kérdezőnek. A kérdezőnek csak egyetlen egy hibája volt! Az, hogy sikerült új életet kezdeni,e megtalálta a számításait, boldog az új kapcsolatában, és boldog az új gyerkőccel, sőt mindemellett próbálja nem elhanyagolni az előző házasságből született gyermeket sem... na ez az amit az anyukák nem képesek elfogdni, azt hogy a másik boldog! és ez sarkallja őket a bosszúra...nálunk ugyanez volt a szituáció, anyuka éveken át csalta a páromat...elváltak. a lehetősége megvolt anyukának, hogy új életet kezdjen, és boldog legyen a szerető oldalán...ez nem jött be neki, egyedül van a mai napig, pénzforrás elapadt, gyerekét már elvadította mega mellől... És közben mit lát? azt, hogy párom megtalált engem, évek óta boldogan élünk, és látha, hogy a gyermek mennyire szeret velünk lenni... na ez bőven elég az ilyen anyukáknak, hogy elkezdjenek bosszúskodni!! Sajnálom csak felidegesítettem maga, hogy olyan sok helyen olvasom azt, hogy egy anyuka csak akkor képes bosszút állni, ha vele tolt ki a férje...ugyan már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!