Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a vallasig tarto egyutt toltott idot elviselni?
Mar biztos, hogy valunk a felesegemmel.
O szerelmes lett egy masik ferfiba, es ot valasztja a helyettunk, van egy 4eves kisfiunk.
Alberletbe kell menniuk, mert a lakas az enyem, de nagyon nehez megfizethetot talalni ebben a kisvarosban, az ovoda miatt lenne fontos, mert a gyerek maradna.
Tehat ez meg tobb honapig is eltarthat, addig hogy elhetunk egyutt, hogy o randizgat, kimaradozik, es meg szinte egy csaladkant elunk.
Igazad van, a gyereknek sem jó az ha elváltok, de ha beleszeretett másba, akkor nem tudsz mit csinálni. Persze sokszor az ilyen hirtelen jött szerelmeknek hamar vége is szakad, de lehet, hogy vissza sem fogadnád, megérteném. Koncentrálj a gyereketekre, csinálj vele minél több közös programot, természetesen anyuka nélkül, mivel mostantól már úgyis ezt kell megszoknia a fiatoknak is.
Nekem nőként egyébként nehéz megérteni a feleségedet, csak azért, mert szerelmes lett számomra furcsa, hogy mindent felborít, legalább a gyerekre tekintettel lehetne, úgy értem, ha alapvetően mindkettőtök szerint jó volt a házasságotok, akkor a feleségednek is küzdenie kellene az együttmaradásotokért.
Igen en kepes lettem volna megbocsatani, rendbehozni a kapcsolatunakat ezekutan is, de nem el vele.
Tudom, hogy ezek mellekes dolgok, de nem elunk rosszul,atlagos csaladkent elunk. Megvan lakas, auto, nyaralasok, nincs hitel stb. A felesegem kb.85000-ret keres, ehez hozzajon csaladipotlek, adojovairas, gyerektartas kb.130ezernel lesz jo esetben, itt egy 2szobas alberlet ha egyaltalan van ugy 50-60ezer+rezsi. Komolyan a gyerek megfelelo szinvonalat sem tudja szerimtem biztositani.
"a lakas az enyem"
Kérdező, innentől kezdve rajtad műlik, meddig tűröd el a riherongyot. Menjen a bikához.
"Az a lényeg, hogy a gyerek ebből ne érezzen meg semmit!!!"
Ne is haragudj, de vagy nincs gyereked, vagy nem váltál még. Olyan nincs, hogy a gyerek ne tudja, ne érezze, ha valami nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!