Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni azt, ha a szüleink elválnak? Hogyan lehet megkönnyíteni az érzést?
Szerintem a szüleid tudják a legjobban megkönnyíteni a dolgot. Ahogy írták előttem is, nem tőled fognak elválni. Téged ugyanúgy szeretnek majd, mind azelőtt. Remélhetőleg nem fogják egymást szidni a jelenlétedben, ha mégis, kérd meg őket, hogy ne tegyék, mert mindkettőjüket szereted.
Gondolj arra, hogy ez mennyivel jobb lesz mind a kettőjüknek. Mikor nekem elváltak a szüleim, először nyilván szomorú voltam, de mára már látom, hogy jobb így. Édesanyámat nem is ismertem szinte a válás előtt, mert apám munkanélküli volt, szegény anyukám meg annyit dolgozott, hogy alig láttam. Mikor elváltak, anyával mentünk, és azóta a legjobb barátnők vagyunk.
Sajnos apukámmal nem tartom a kapcsolatot... kicsit furcsán fogta fel a válás dolgot és eldöntötte hogy az ellenségei vagyunk. Viszont azt még így is látom, hogy mindketten boldogabbak így, mint együtt voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!