Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet elviselni a házastárs lelki durva beszédét, tapintatlanságát?
csak teherbeestél tőle nem?Vagy a gólya hozza a babát?
Tudod ilyenkor csak a gyereket tudom sajnálni, mert téged nem.
Mindenkiből mást hoz ki a kezdeti apaság, se sex, se semmi.De azért hagy lehessen már észrevenni, ha ekkora álat valaki.
Hogy is mondják?Késő bánat?
Meddig lehet elviselni? Hát ki meddig bírja. Barátnőm 12 év után vált el, a férje addig terrorizálta, dolgoztatta. Most, hogy ki mert lépni a kapcsolatból, teljesen kivirult, sugárzik belőle az életöröm. Pedig rengeteget kell dolgoznia, hogy eltartsa magát és a fiát.
Te megteheted, hogy még a baba születése előtt lapátra teszed. Nem te leszel az egyetlen nő, aki egyedül neveli a gyerekét, akár születésétől fogva. A gyereknek is jobb 1 normális szülő, mint egy nem normális apa és egy olyan anya, aki gyakran kiborul.
Hogy tudtál ennyire melléfogni?
És gyereket szülni?Komolyan néha azt mondanám, hogy életed végéig tűrjél, ha a gyerekkel nem tudtál egy kicsit várni.
Olyan pedig nincsen, hogy bizonyos jelekből nem tud az ember erre-arra következtetni.Pl:putris nyaralóban lakott.
Na, tudod, kinek kéne...Azért mert nyaraló, még nem kell putrisnak is lennie.
"Utál engem és a kisbabát"
És te még ezek után azon agyalsz, hogy meddig tűrj?! Ne haragudj, de te hülye vagy, hogy egy ilyen ember mellett akarsz élni/élsz. Már rég kiraktam volna a motyóját a ház elé, és mehetne vissza a putris nyaralójába!
Ide tényleg ennyire hü*lye emberek írnak?
Ez a faszi egy link ge*ci, aki ingyen csicskát akart maga mellé+szép tiszta lakást. Nem kellett volna szóba sem állnod vele. Nem hogy magadhoz költöztetni!!!
Közbe felcsinált, hogy biztos legyen a dolgában, és most már elengedheti magát, mert te már szülni fogsz, tehát kihasználhat, mert rá vagy szorulva (persze fele arányban az ő selejtes génjeit fogja agyerek örökölni).
Amennyiben a faszi mégis lépni akar, mert ugye annyira azért nem szeret, hogy téged és a gyerekedet vállalja, akkor dobd ki!
Már holnap dobd ki! Mondd meg neki hogy nincs rá szükséged, és éljen úgy ahogy akar! Én simán ezt tenném! Ha nem megy a saját lakásodból (vannak ilyen szemtelen faszik) hozz egy erős embert, aki kidobja!
Dobd már ezt a szégyenteljes férget!
máskor meg ne szülj csak úgy a nagyvilágba!
És nem sajnállak! Cselekedj!
Véleményem szerint nem vagytok egymáshoz valók.Szerintem te is néz egy kicsit magadba,és próbálj meg önkritikát gyakorolni.A kérdésedből kiderül a párod érdeklődik boldogtalanságod iránt,tehát nem vagy közömbös számára.Minden embernek legyen az nő,vagy férfi fáj az ha a múltját emlegetik /kivakartalak a putris nyaralódból/persze ilyenkor igyekszik mindenki védekezni,és olyakat mond amivel a másikat minél jobban megsértheti,pedig nem gondolja komolyan.
Sok-sok vitátok alkalmából túl messzire elmentettek.
A válás nem biztos hogy jó megoldás,elválni egyszerű de hosszú távon komoly következményei lehetnek,hisz lesz egy közös gyermeketek.Előfordulhat az-az ember akinek gyermeket szülsz nem is olyan rossz csak te kezeled rosszul.Keresetek meg közösen egy család terepautát ebben a védőnöi szolgálat a segítségetekre van.Hidd el, lehet hogy emelet az ember mellett még boldog leszel!!! Sok erőt és boldogságot kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!