Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni ezt a sok megaláztatást? És mi lesz a vége, milyen megoldás?
A férjem, aki fél éve tartó munkahelyi viszony miatt beadta a válókeresetet, tombol mert nem tud kitenni a saját-házasság előtt vásárolt-lakásából a két kicsi gyerek miatt.
Napi szinten vannak a cirkuszok, megalázások. Persze az jó amikor éppen a nőnél alszik, mert akkor nyugalmunk van. Én itthon vagyok az egy éves gyerekünkkel és van egy 5 éves is, aki már ki van készülve teljesen.
Lelkileg már nagyon nehezen viselem ezt az egészet. Sehová nem tudok menni mindig keresztbe tesz, ha nekem lenne egy kis kikapcsolódásra programom, még az én nevemen lévő (1 M hitel van a nevemen)autót is elviszi és nem adja oda, pedig a gyerekeit vinném.
A háttérből a nője irányítja, már a lakásból a dolgainkat is elhurcolta.
Sajnos nem látom az alagút végét....
ha nincs hová menned, akkor sajnos nagyon nehéz helyzetben vagy. :(
a lakás az övé, ezzel óriási helyzeti előnye van, mert a gyerekeket is meg fogja kapni válás esetén, és ők laknak majd a lakásban.
persze, ha van/lesz hol élned, pl. szülőknél, akkor esélye nem lesz, ilyen kicsi gyerekeket mindig az anyának ítélik, csak akkor nem, ha lakás hiányában nem tudná őket hova vinni/eltartani albérletben.
Ha a lakás már a házasság elött a férjeé volt, akkor ö a tulajdonos, DE!!! a házasságotok alatt fizetett törlesztések fele a te részed, még akkor is, ha netán CSAK a férjed dolgozott volna és neked semmi jövedelmed nincs - ugyanis a házasság vagyonközösség, tehát MINDEN kiadás és bevetel közös. A TE neveden lévö autó és köcsön is, tehát a félét a férjednek kell törlesztenie.
AMit valaki irt, hogy mivel a lakás a ferjedé, ö kapja a gyereket, az teljesen hülyeség, a gyereket majdnem mindig az anya kapja, kivéve, ha kábitószeres, vagy prostituált.
A bíróságok kérd a vagyonmegosztást, mert az nem úgy van, hogy minden az övé.
Te meg azért el tudnál menni a lakásból, ha ennyire rossz a helyzet, egy gyerekkel még tudsz albérletet találni.
Menj el a biróságon panasznapra, ott meg tudják mondani, hogy mi is az, amire sámithatsz anyagilag, mert a házasság alatt a lakásra költött öszeg fele jár neked, illetve az egyéb törlesztések fele értéke is - meg a meglévö adószágok fele is.
A helyzet az, hogy anyukámhoz nem tudnánk menni, mert nagyon pici lakásban él és nem tehetős, apám meg csak az ügyvédemet fizeti, nehogy segíteni kelljen neki valamit is, tehát a házába nekünk nincs helyünk.
Én szeptembertől mennék vissza dolgozni, ha a babát beveszik a bölcsibe, mert egy percet sem voltam munka nélkül a házasságunk alatt.
A lakást a férjem a szüleitől kapta, és most nagyon utálnak ezért amiért itt vagyok.....
Azzal fenyegetőznek, hogy elperelik a nagyobbikat és akkor innen kitesznek!
Jogilag már papírra van fektetve, hogy itt lakhatási jogom van a gyerekeink miatt, tehát ha kitesz, vagy megpróbálná eladni a lakást, azzal bűncselekményt követ el.
A férjem köteles lenne a lakhatásunkról gondoskodni, egy ugyanilyen minőségű lakásról. Tehát ezért a sok szemétkedés.
Nőhöz meg nem mehet mert még férjnél van a ribanc, most költözött el a férje mert megtudta a kapcsolatukat.
Csak szemétkedni jár haza...
Tehát mehetnék egy albérletbe (amire nincs pénzem), vagy vegyek fel 10M-ót egy lakásra (ha kapok!)és adósítsam el magunkat a férjem viszonya miatt!
Egyébként tartásdíjra pereltem, mert annak a nőnek még ennie sincs mit, szinte kitartatja magát a férjemmel, aki elhordja a dolgainkat, meg a pénzt, és ezzel saját magát is jócskán eladósította már... alig van pénze, pedig jól fizető, komoly állása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!