Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elviselni ezt a sok megaláztatást? És mi lesz a vége, milyen megoldás?
A férjem, aki fél éve tartó munkahelyi viszony miatt beadta a válókeresetet, tombol mert nem tud kitenni a saját-házasság előtt vásárolt-lakásából a két kicsi gyerek miatt.
Napi szinten vannak a cirkuszok, megalázások. Persze az jó amikor éppen a nőnél alszik, mert akkor nyugalmunk van. Én itthon vagyok az egy éves gyerekünkkel és van egy 5 éves is, aki már ki van készülve teljesen.
Lelkileg már nagyon nehezen viselem ezt az egészet. Sehová nem tudok menni mindig keresztbe tesz, ha nekem lenne egy kis kikapcsolódásra programom, még az én nevemen lévő (1 M hitel van a nevemen)autót is elviszi és nem adja oda, pedig a gyerekeit vinném.
A háttérből a nője irányítja, már a lakásból a dolgainkat is elhurcolta.
Sajnos nem látom az alagút végét....
MINEK KELLETT EGY ILYEN FAS*ZNAK GYEREKeT SZÜLNI???
csak az a nő szüljön gyereket, aki egyedül is feltudja nevelni!
1., nyírd ki!
2., én jól kib*sznék ezekkel a szemetekkel!
Keress egy munkát!Szerintem nem lesz a tiéd a ház, és pórul fogsz járni, ha elköltözöl.
K*rva jó, mit érsz a 2 gyerekkel a híd alatt?????
Mert kb. oda kerülnél. A férjed meg röhögne jót magában.
1.És soha többet ne szülj gyereket!!!!
2.vegyél saját lakást!!!!!
(ezért lenne jó, ha mindig a nőké lenne a lakás. Nem tudnák őket 2-3 gyerekkel a híd alá tenni).
Amúgy meg a megcsalás miatt valószínű neked több jogod van ott lakni!!!!
Maradj ott a gyerekkel, és téged onnan bombával sem tudjon kirakni!!!!!
Biztos van gyerekvédelem!
Itt ő szúrta el, ő csalt meg, tehát ő a vétkes!
2 gyerek miatt ő nem rakhat ki téged, és te is ott maradsz. Költözzön ő a nőjéhez, ő csalt meg, ő volt a házasságrontó!!!!
Vagy fizessen ki, hogy tudj a gyerekei számára egy másik házat venni!!!!
Vagy még: kifizet téged és anyud házát eladjátok és vesztek egy nagyobbat!
Maradj a házban!
Magadtól menj albérletbe, mert a vége az lesz, hogy a férjed meg fogja kapni a gyerekeket. Bocsi ha a ház nem a tiéd, akkor előbb utóbb úgyis kivág. Márpedig a szülei azt a házat neki adták nem neked.
Én elhiszem, hogy baromi rossz most, ocsmány dolog volt tőle ilyet csinálni, de az érzések senkit nem izgatnak a bíróságon.
Mivel lakhatási jogod van nem rakhat ki, de nem tudom neked és a gyerekeknek mennyire felelnek meg ezek a körülmények.
Egyetemistákkal nem próbáltál meg összeköltözni? Anno 25 000 Ft-ért (rezsivel együtt) akkora szobám volt, hogy 4-en elfértünk volna benne.
Annyira nem volt régen, az ára továbbra is ennyi. Ez neked is kiút lehetne és nem hiszem, hogy a gyerekeknek jó ez a rengeteg cirkusz :(
Én nagyon sajnállak :(
Szia!
Csak néhány kérdés:
Írod, hogy a férjed a házasságkötés előtt vásárolta a lakást, amiben éltek. Ti akkor már élettársi viszonyban éltetek? Akor ugyanis ez beleolvad a házasságba, és megillet ugyanúgy téged a fele, és kérheted a tulajdonrészed bejegyzését az ingatlanyilvántartásba is.
Tehát nem tehet ki.
Ha nem voltatok élettársak, akkor a házasságkötéskori ingatlanérték és a mostani érték különbözetének a fele illet meg.
Ha történt az ingatlanon értéknövelő beruházás, annnak a fele is téged illet.
A gépjármű, amennyiben házasságban, illetve azt megelőző élettársi kapcsolatban lett vásárolva, annak a fele is téged illet. Az ingóságok fele is stb.
Egyébként mivel gondolom mindannyian be vagytok jelentkezve állandóra, ki sem tehet téged a gyermekeiddel.
Úgyhohgy nem eszik olyan forrón azt a kását.
Arra kérlek, ne hagyd magad! Ne hagyd, hogy az ő aljassága tönkretegyen. Ezt hívják érzelmi terrornak. Fordulj a gyámügyhöz, és a bíróság panaszirodáján kérj segítséget! A polgári irodában (bíróság) beadhatod a gyermekelhelyezés, láthatás, tartás iránti kérelmedet. Őszintén szólva, tudom nem vagyok a helyedben, de sürgősen elválnék.
az előzőhöz...
Hidd el nem a levegőbe beszélek, engem a férjem egy 6 hónapos babával hagyott el két hónapja, bár én a saját lakásomban lakom, láthatás címszó alatt terrorizál...
Nekem sokat segít a pszichológus is, amire azt mondja az exem, hogy azért járok, mert ketyós vagyok.:-)
Mindig kevesebb gyerektartást utal, mindenki előtt befeketít, fenyegetőzik, zsarol stb.
Tudom, hogy nagyon nehéz most neked, és a gyerekeknek is. De egy dolog biztos, ha a gyermekeid rád néznek, és a félelmet látják, ők is félni fognak. Mert nekik te vagy a bázis. Járj utána, mit tehetsz! Beszélj ügyvéddel, van ingyenes jogi tanácsadás is, én éppen ma voltam.
Egy dolgot nem tehetsz meg: az az, hogy feladod. A gyermekeid ebben a helyzetben tanulják meg, hogy hogyan kell kezelni a konfliktust. Ne sajnáld őket! Ha most megmutatod nekik, hogyan kell kiállniuk a szeretteikért, akkor bátor, erős embereket nevelsz, olyanokat, akik jó szülők lesznek. Erre gondolj, és ne hagyd magad!
Mert ha ez a lúzer nem szeret téged, lesz aki fog, hidd el! Minden nap, minden percben arra gondolj, magatokért teszed. És szeresd magad nagyon, sokkal jobban! Légy önzőbb! Ne hagyd, hogy egy olyan ember, aki cserben hagyott a gyermekeiddel, és gyávaságában csak úgy tud önbizalmat szerezni, hogy elszívja a tiédet, egy percig is föléd kerekedjen! Hidd el, sokkal erősebb vagy, mint gondolnád! Tudom, mert nap mint nap küzdök ezekkel a démonokkal. Tudom azt is, hogy szomorú vagy, csalódott, magányos. Nagyon együtt érzek veled, veletek!
Írj, hogy hogy vagytok!
Nagyon sok erőt, és egy hatalmas ölelést Neked!
bármennyire is sz**tség hogy elhagyott, de az a ház az övé,és a gyerekeké, őket nem fogja kidobni, biztos vagyok benne. és a szülei pénzéből vették, nincs ott keresni valód, ha nem tudod hová tenni a gyerekeket akkor ideiglenesen hadd felügyelje őket az apjuk, ha már van saját lakásod viszaveszed őket, de addig te egyedül költözz visza anyukádhoz, vagy ahol a házasság előtt laktál. téged nem idegesítene ha a férjed kitúrna a saját pénzből vett lakásodból?..
szép dolog hogy házasság, és vagyonmegosztás, de ez nem így van...házasságon belül is van saját pénz.
20/l
Utolsó válaszolónak üzenem, hogy a gyerekeimet nem fogom itt hagyni csak azért mert a férjem lerázza magáról a megunt házasságot, mint kutya a bolhát.Egyébként semmit nem törödik a gyerekekkel, tegnap is mire hazajöttünk suttyomban elvitte a fél milliós gépet, amit együtt vettünk az én autómmal húzott el most is hétvégére, illetve nem az én autóm hanem a banké, csak a hitel a nevemen van, meg a forgalmi.
Hogy is várhatják el egy anyától, hogy elhagyja a gyerekeit! Te nagyon okos utolsó válaszoló, csak mondom, hogy a kicsi most múlt egy éves, úgyhogy inkább ilyen tanácsokat ne adj egy anyának, aki az életét adná a gyerekeiért. okés_
Öcsédnek meg mondd meg, hogy felelőtlenül ne nősüljön majd mert a házasság intézménye jogokat és kötelezettségeket von maga után. Nem ám csak úgy emeberéleteket teszünk tönkre a farkunk miatt!!!!!
És nekem nincs hová mennem, ha lenne már réges-rég elmentem volna, nem gondolod? Majd elmegyek, ha ez a szemétláda gondoskodik nekünk lakhatásról'
Mielőtt elvett feleségül, akkor sem volt lakásom, tudta....
Nyúljon csak szépen a zsebébe, ha kell neki a lakása, nekem nem kell! A tulajdoni jogát nem vitatom, egy percig sem, de nehogy már anyám szoba-konyhájába cuccoljak, csak mert ő engem, aki GYED-en van, így cserben hagyott!
És hogy hagyjam itt a gyerekeimet? NEKI AKI SZARIK RÁJUK?Egy ilyen embernek? Ez nem is ember, hanem egy féreg!
Ha fizeti az albérletünket, már itt sem vagyunk. De sajnos nincs pénze, mert elköltötte a lotyójára.
Hál Istennek az új családjogi törvényt- amit úgy tudom már el is fogadtak- szigorúbb lesz és kedves utolsó válaszoló (gondolom férfi vagy)komoly felelősségrevonásra számíthat majd akinek a hibájából kimondják a válást és nem ám csak b...unk össze-vissza!!!!!
Meg kell gondolni, hogy kötünk-e házasságot, vagy inkább nem, vállalunk- e gyermeket, vagy nem.
Engem a férjem évekig üldözött a szerelmével, akkor jó voltam neki? Lakás nélkül?
kedves utolsó vagyok, és lány, és igen sz*métség, és ha már a lakásában laksz hadd vigye már el a kocsit...
tudom ez most szemétül hangzik, de volt már olyan hogy a család igényt tartott a magántulajdonomra...és tudod ez elég boszantó és jogtalan...a házasság meg mióta emancipáció van, képzeld nem arról szól hogy majd ő jól eltart..az ilyen esetre fel kell készülni, és nem beköltözni a házába és felelőtlenül gyereket csinálni...máskor mielőtt szülsz először gondoskondj a saját anyagi biztonságodról, mert ma már sok házasság végződik válással, és ilyen kor el kell fogadni hogy már nem akar téged (mellesleg ez két emberen múlik) és továbblépni..meg hagyni hadd élje az életét, mert az elhagyás, cserbenhagyás nem túl szép dolog, de ne élősködj már a férjeden...van ahol ez miatt mennek töknkre házasságok, mert a nők úgy gondolják hogy anya szerep, és akkor már lehet a férj pénzét költeni...hát nem..pont az ilyenek miatt nézik le még mindig a nőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!