Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig lehet elviselni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet elviselni a házastárs lelki durva beszédét, tapintatlanságát?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva megszületik a közös gyermekünk.Meddig tűrjem a lelki bántását, önzőségét? Amikor megkérdezi miért vagyok ilyen boldogtalan és elkezdem mondani mi bánt, még durvább beszéddel reagál.Közli,hogy utál engem és a kisbabát és inkább magára költene. De azt a szívességet nem teszi meg, hogy meg is tegye. Mert kényelmes itt neki. Én dupla annyit költök a háztartásra,mint ő. Ő eddig egy putris nyaralóban lakott, nem ilyen körülmények közt,mint most.Lelkileg teljesen kivagyok. (elegem van a cenzúrából is, bizonyos viselkedésre, bizonyos szó van csak!!)
2011. jan. 27. 11:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nehéz manapság együtt tolni a közös szekeret, ami egy családban szükséges, főleg az anyagiak miatt. Nekem könnyebb, mert jobb a szülői hátterem. De igy is 1 válás, 2 gyermek, 8 év keresés van a hátam mögött és 40 év. A férjem jóval zűrösebb a múltja,iskolázatlanabb, 4 gyerek, csak egy összkomfortalan fabudis nyaralója maradt. A kapcsolatunk viharos volt mindig szerelem és gyűlölet váltakozva. Nekem is sokszor "magas". A gyerköc véletlenűl fogant egy szerelmi periodusban. Amitől én kiborulok, ha a bajokért engem anyáz,durván,mocskosan beszél. Ne rajtam vezesse le a feszültségét.Utána meg mindent megtesz,hogy megbocsássak neki.Szóval se veled-se nélküled egyenlőre. De ez nagyon kikészítő.Neki van inkább kettős viselkedése, én csendes vagyok.Csak vele nem.
2011. jan. 28. 01:02
 12/19 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez téged is minősít.

Nekem egy ilyen múltú, ilyen "egzisztenciájú" férfi a küszöbömet sem léphetné át, nem hogy még az ágyamba engedjem, és gyermeket szüljek neki!

2011. jan. 28. 08:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérdésedre itt ép eszű ember nem adhat más tanácsot, mint hogy ki kell dobnod őt a lehető leghamarabb. Te talán mást vársz?
2011. jan. 28. 09:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen benne van a pakliban, hogy vége. De elkerülte valami a figyelmed. Az, hogy 40 éves vagyok, két gyermekkel és legalább 10 éve nem találtam norm.kapcsolatot.Ha én kidobom, max. laza kapcsolatban fogadnak el, távban. Mert komolyabb egzisztenciájú nem vállalna fel. Lett volna partiképesebb férfi anyagilag, de az ő még rosszabb volt a személyisége miután jobban megismertem. Itt vannak tényleg nagyon durva mélypontok, de magaslatok is. Ezt kell mérlegelnem, amikor nem az érzelmek nem veszik át az irányítást.
2011. jan. 28. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:

No, helyedben én úgy volnék, hogy jobb nélküle, mint vele, ha van gyerek ha nincs, ha sajnálom ha nem.

Boldog is lehetsz nélküle, de a gyerekeiddel. Ő már csak egy plusz lesz neked, akit el kell viselj, és szerintem gyerekekkel ez már nehezebb. Én az egyedült választanám a te helyedben a gyerekeimmel. Másért nem a gyerekek miatt. Nekik sem jó ám azt érezni látni, hogy micsoda bunkóság megy körülöttük miatta. Nem akarod, hogy olyanok legyenek, ne legyenek normális értékeik. Nem könnyű, de mégis ez a könyebb és jobb megoldás legalábbis szerintem.

Nem vagyok válás párti egyébként.

2011. jan. 28. 19:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Akkor most eleged van belőle, vagy mégsem? Akarod majd a gyerekeiddel együtt hallgatni a durva beszédét, és hogy mennyire utál a babával együtt, vagy inkább választanád egyelőre a férfi nélküli, de nyugalmas életet magad és gyerekeid számára? Az alapvetően ilyen természetű ember jobb már soha nem lesz, nagyobb eséllyel inkább rosszabb. Anyagilag nem vagy ráutalva, apaként és családfőként egy nagy nulla, akkor megéri mellette maradni azért, hogy valaki legyen melletted az ágyban? Ráadásul ha a saját gyerekére ezt mondja, akkor hogy viszonyul a tiedéhez?

Csak rajtad áll, hogy hajlandó vagy-e vállalni bizonytalan időre a férfi mentes életet a nyugalmatok érdekében, ami a gyerekeid számára sem mellékes, vagy pedig tovább kell tűrnöd a jelenlegit, amin nem fogsz tudni változtatni.

Hogy hosszabb időn keresztül nem találtál tisztességes társat magad mellé, nem feltétlenül jelenti, hogy ez lehetetlen, de valóban megtörténhet. Csak te tudsz dönteni.

2011. jan. 28. 19:22
 17/19 anonim ***** válasza:

Mindig mellette érvelsz, így nem látom értelmét a kérdésednek.

Viseld el ÖRÖKKÉ!

2011. jan. 28. 21:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat. Egyenlore elraktarozom magamban. Mindenestre tobb volt a valas parti. Most egyenlore varom a kicsit, hozza mar a golya...
2011. jan. 29. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:
El kell hagyni a lehető leggyorsabban!!! Mi több, rögtön beadni az ideiglenes gyermekelhelyezést a bíróságra, ha megszületik a kicsi!Érdeklődj a gyámhatóságon, ott tudnak segíteni, hogy hogyan papírozd le, mert ez az ember hasonlít az én exemre és ő ellopta a gyerekemet önzőségből! hagyd ott minél hamarabb, mert nagyon rossz vége lesz!
2011. máj. 3. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!