Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Idot nyerni, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idot nyerni, hogyan?

Figyelt kérdés
Most adtuk be a valast,a volt ferjem mar keszul elvenni az uj nojet.Hogy tudnam huzni a valast?mikor mondhatjak ki ?
2018. dec. 30. 08:56
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Direkt csinalja a no,h engem alazzon.Sot arra is gondoltam,h nem megyek a targyalasra,akkor mi tortenik?
2018. dec. 30. 11:12
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
#11 Elváltok akkor is, csak még beleszólásod sem lesz. :D
2018. dec. 30. 11:24
 13/33 A kérdező kommentje:
Akkor kb mikor mondhatjak ki a valast? Ha oktoberben adta be a ferjem?
2018. dec. 30. 11:26
 14/33 A kérdező kommentje:
Azert az szep,h a not tamogatjak itt joparan
2018. dec. 30. 11:26
 15/33 anonim ***** válasza:
66%
#14 Nyugodjál már le! 4 milliárd phasz van a világon. Nem qrvamindegy hogy abba az egybe ki ül bele? Hogy te melyikbe ülsz bele?
2018. dec. 30. 11:32
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Aki menni akar, annak kinyitom az ajtót és ráadom a kabátot.

Remélem nincs gyereketek..

2018. dec. 30. 11:34
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem mész el, a távollétedben s kimondják a válást a második tárgyalás után. Alapon is általában a második tárgyaláson elválasztanak, a vagyonmegosztás az, ami tovább tart. Ergo ha elmész, hanem, elvált n leszel nagyon hamar. ha októberben adta be, akkor gondolom lassan lesz az első kör, rá pár hétre a második, ezt a részét, ha akarod sem tudod húzni, 2 tárgyalás és nem vagytok házasok. a vagyonmegosztásnál lehet kötekedni, meg egyet nem érteni, időt húzni, az évekig is eltarthat, de akkor már papíron rég nem vagytok házasok. Pont ezért is választották már jó ideje a PTK-ban külön, hogy ne legyen jogi akadálya a továbblépésnek, ergo ha megfeszülsz sem tudsz evvel mit csinálni, lehet már februárra meglesz az egész hóbeleblanc. Emelhetsz kifogásokat és alátehetsz, de mondom, az csak a per másik felét érinti, a bíró attól még elválasztja a férjedet tőled, ha akarod, ha nem. Lehetne kicsit több tartásod és büszkeséged, ha akadályozni akarod, avval csak magadat teszed szánalom és nevetség tárgyává, nem velük szúrsz ki, akkor sem, ha tűkön ül a nő, hanem a méltóságod veszik oda, annyit meg senki sem ér. Én nem süllyednék sosem erre a szintre, pláne tudván, hogy semmit sem érsz el vele, csak magadat alázod meg.
2018. dec. 30. 12:18
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Itt senki nem támogat senkit szerintem,csak más is nevet azon,hogy ennyit foglalkozol velük.

Sajnos a válás nehéz,ha az egyiknek szar,de túl kell tenni magadat.Lehet lesz még más az életedben,sőt,ez 100%!

Inkább tedd magadat túl,ne süllyedj le erkölcsileg azzal,hogy húzod az időt,stb.

Légy nő !

2018. dec. 30. 12:31
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne sajnáld a nőtől az "aranyat" érő férjedet. Had tudja meg minél előbb, hogy kihez ment hozzá. Attól nagyobb büntetés nem lesz neki az életben, mint amikor rájön, hogy átvette a te szereped.
2018. dec. 30. 13:03
 20/33 anonim ***** válasza:
Szép kis nők vagytok mind a ketten.
2018. dec. 30. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!