Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beperelt a volt nejem, mert nem fizetem a gyt-t. Van esélyem nyerni?
Vállalkozóként dolgozóm,hála istennek mindig van munka itthon és,gyakran külföldön.
Eddig mindig úgy fizettem a gyt-t,h ha vége tért egy munka akkor fizettem ki visszamenőleg,kamatostul.
Most felkapta a vizet,h ő nekik nem adok semmit az embereimnek meg adok fizezést. Ha nekik adok pénzt az embereimet nem tudom fizezni,nem jönnek dolgozni nem lesz pénz az elvállalt munkából.
2 hónapja utaltam neki közel 1 milliót,elötte fél évig nem fizettem igaz. Most január végén lesz kéaz az elvállalt munka,akkor fozetnek ki. Akkor tudok én is fizetni.
Eddig jó volt ez így, most egy elvált barätnője hergeli ellenem
Hát, ha ez tényleg igaz, akkor sokat nem tud tenni anyuci. pláne, hogy vállalkozó vagy, tehát elvileg, ha letiltást kér, akkor neked kell utalni, magad után, így kb semmi esélye.
mondjuk ha valóban ilyen bőkezű vagy, még akkor is, ha így fizetsz, anyuka inkább befoghatná. Én három havonként kapok 30 ezret.. jobban örülnék az évenkénti egy millának :D
És igazad van! Először a munkásokat kell fizetni. Az exed egy ostoba barom szvsz.
Ha 2 hónappal ezelőtt, de az elmúlt fél év rendezése címén közel egymilliót fizettél neki, akkor az cca. havi százezernek felel meg.
Nem rossz az!
Most az a baja, hogy közben, havonta rendszeresen nem kap semmit?
Hát kapjon: havonta fizess neki 15-20 ezer Ft-ot, kb. ennyi a minimum, amit ha bíróságra megy, akkor is megitélnek. Postán, csekken add fel neki minden hónapban, és akkor majd amikor lesz több pénzed, ezt az összeget visszaszámolod, és csak a különbözeted utalod neki.
Gondolom azért, hogy havi 15-20 ezer Ft még kijön a keretedből.
Esélyekről nem tudok.
Legyen meg minden bizonylatod, remélem beírtad a közleménybe, hogy gyerektartás.
De jobb lenne, ha havonta fizetnél, nem kell azt a pénzt, amit eddig, csak amennyit megítél(ne) a bíróság, ezt belekalkulálod a költségeidbe. Ha nincs a folyószámlán, akkor a megtakarításaidból, vagy azt fedezetül használva vegyél fel hitelt, és abból pengesd a havi 30-50 ezret.
Aztán amit akarsz még adni, azt adod, ha bejön a pénz.
Ma kaptam meg a levelet,szóval tényleg beperelt. A hülye barátnője nagyon ellenem uszította,pedig eddig jó volt neki így is.
Amit utaltam eddig,mindig bankon keresztül utalom,a közleményben pedig a lányunk nevét szoktam irni.
De ha ő így akarja,akkor felőlem lehet így is,pedig eddig ő járt jobban
Ő fog ráfázni, vissza fogja még sírni.
Ha vállalkozóként minimálbérre vagy bejelentve egy gyerekre 20 ezernél többet biztos, hogy nem ítélnek meg neki.
Persze utolsó kölcsönt vegyen fel gyerektartásra, aztán még támogassa is pluszba. 1 millió forintot azért be kellene tudnia osztania még egy évre is bően. Vérszemet kapott az Anyuka azt hisz havi milliókat fognak megítélni. Keres egy jó ügyvédet, az nélkül ne menj mert átvernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!