Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülői házban vagyok, amit örököltem. Férjem követeli, hogy fizessem ki, mert mennyit dolgozott rajta. Felújítottuk, de én fizetem a kölcsönt, mert az én nevem van. Mit követelhet a férjem válás után?
No erre mondják, hogy röhögnöm kell!
Ő pedig fizesse meg neked, hogy naponta főztél, mostál, vasaltál rá, meg takarítottál utána, stb. stb.
Elmegy ám a sunyiba, de minél előbb!
Hát nem tudom, egy kolléganőm ugyanebben a helyzetben rács*szett. Ő a szüleivel és a férjével élt a szülei házában, ami sehogy sincs a férje nevén, de mivel 20 éve házasok, ki kéne őt fizetnie, ugyanezen az alapon. Viszont nem tudja, így végül is egy házban kell éljenek, külön szobában, nem tudott megszabadulni tőle.
Házasságban minden közössé válik, és igenis figyelembe veszik, hogy ő x éven át beleölte a pénzét, ha így volt, ha nem. A férjnek sem kellett bizonyítani, evidens volt, hogy ott lakott.
Ugasd le a kedves nénikédet, utolsó! Neked ökörség, attól még a kolléganőmmel így történt. Nem tudja kitenni évek óta az iszákos férjét, mert ki kellene fizetnie, pedig a szülei nevén van a ház. Azon a jogcímen kellene, hogy a férfi bizonyítottan ott élt huszonvalahány évig, így ezáltal az ő keresete is benne van a házban, többször fel lett újítva.
Képzelheted, a sok év alatt nem egyszer érdeklődött utána a kolléganő a lehetőségeinek, de tény, hogy ki kéne fizetnie. Ezért inkább hagyta a válást, kiutalt egy kis szobát a férjnek és gyakorlatilag nem tartja magát házasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!