Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beperelt a volt nejem, mert nem fizetem a gyt-t. Van esélyem nyerni?
Vállalkozóként dolgozóm,hála istennek mindig van munka itthon és,gyakran külföldön.
Eddig mindig úgy fizettem a gyt-t,h ha vége tért egy munka akkor fizettem ki visszamenőleg,kamatostul.
Most felkapta a vizet,h ő nekik nem adok semmit az embereimnek meg adok fizezést. Ha nekik adok pénzt az embereimet nem tudom fizezni,nem jönnek dolgozni nem lesz pénz az elvállalt munkából.
2 hónapja utaltam neki közel 1 milliót,elötte fél évig nem fizettem igaz. Most január végén lesz kéaz az elvállalt munka,akkor fozetnek ki. Akkor tudok én is fizetni.
Eddig jó volt ez így, most egy elvált barätnője hergeli ellenem
ha bejön a pénz, fizess előre szerintem... a fix havi-t és úgy utald hogy pl. GYT 2013 február-március-április stb aztán ossza be az nem jó?
akkor nyoma lenne hogy mikor melyik havit fizeted.
fél évre 1 milla azért...havi 166 ezerre van megállapítva a gyerektartás??? hány gyereked van, 3-4?
ezen kivül persze ha van még pénz amivel tudod támogatni a gyermekeidet az csak jó :)
engem nem zavarna ha fél év semmi után kapnék 1 misit a gyerekekre, még örülnék is neki hiszen tudnám hogy az exférj nem linkeskedik hanem fizet amikor tud.
csak az a lényeg hogy számold kia fix havit az legyen átutalva, inkább pár hónappal előre, abba nem lehet belekötni. ezt megoldhatod pl személyi kölcsönnel vagy bármi ha nincs cash...
11-es vagyok.
nyilván be kellene tudni osztani az 1 millát, nem is úgy írtam, én csak az utólagos fizetést próbáltam vázolni.
Amúgy meg nagy hülyeség, hogy egyszer semmit, utána százezreket, utána meg milliókat. Utalj annyit, amennyit megítéltek, aztán nincs vita.
Nyilván ahogy az egyik válaszoló írta, ez elvileg nem a szülők harca, hanem a gyerek megélhetését biztosítja. Azért utalj annyit, amennyit megítéltek, és ezen felül ha tudsz és akarsz segíteni a gyerekeden, azt vedd meg neki személyesen vagy ilyesmi. Akkor te is el tudsz számolni az anyjával, meg nyugodt lehet a lelkiismereted, hogy úgy segítesz a gyerekednek, ahogy tudsz.
De nehogy már én legyek a hülye, hogy kételkedem a dologban, hogy milliókat meg százezreket utal az ipse, az asszonynak meg ez sem elég. Napnál is világosabb, hogy ez a történet nem ilyen egyszerű, mint ahogy a kérdező leírta...
Legalább egy tanulságot levonhatsz a történtekből:
Kötleménybe be kell írni, hogy GYEREKTARTÁS, x-y-z hónapig terjedő időszakra. Azt már nem lehet letagadni.
Reméljük nem valami barom ügyvédet fog találni a volt feleséged.
Sajnos volt élettársak/feleségek hajlamosak megőrülni. Húgom férjénak van egy kislánya, egy előző kapcsolatából. Ő is így csinálta mint te, csak előre fizetett. Mondván, hogy akkor van pénze, inkább odaadja előre fél-egy évre, mert lehet később már elkölti:) Oda is adott egyszer "csak úgy" a volt társkezébe fél évi gyt-t. Következő hónapban meg jött a nő, az aktuális havi összegért. A srác nézett nagy szemekkel, először azt hitte csak elfelejtette az előzetes fizetést a nő. De nem. A szemébe mondta a srácnak, hogy nem kapott tőle egy fillért sem. Na ekkor eldurrant az agya a srácnak. Mondta, hogy másnap jöjjön vissza érte. Másnap ott várta a nőt. Kirakta az asztalra az aktuális havi gyerektartást. Plusz egy papírt, amiben elismeri a nő, hogy megkapta a fent említett összeget, mint elő-gyerektartást. Azt mondta a nőnek, hogy ha aláírja ezt a papírt, akkor megkapja az aktuális havi gyerektartást, de a többit ugye csak akkor, ha letelt az előre fizetés tartama. Ha nem írja alá, akkor nem kapja meg az aktuális havit. Mehet nyugodtan a bíróságra, akárhova. El lehet egy ilyen ügyet húzni hónapokig, évekig is. Inkább aláírta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!