Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Idot nyerni, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idot nyerni, hogyan?

Figyelt kérdés
Most adtuk be a valast,a volt ferjem mar keszul elvenni az uj nojet.Hogy tudnam huzni a valast?mikor mondhatjak ki ?
2018. dec. 30. 08:56
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Húzni az időt, mikor már mást akar elvenni, ergo régóta ott a másik nő a képben, szóval ti is régóta külön vagytok, vagy pedig megcsalt. Mi értelme? Én inkább sürgetném a dolgot, vigyék csak ezt a főnyereményt. Nem mellesleg, ha beteszel nekik, azzal csak magadat alázod meg. Kell ez neked?
2018. dec. 30. 09:03
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Manapság a válás részét pár hónap alatt le lehet rendezni, a vagyonmegosztás tarthat tovább.

Btw, tiszta óvoda ez a szint.

2018. dec. 30. 09:03
 3/33 A kérdező kommentje:
Nem erdekel ,a no tukon ul,h vegrr elvegye.Mennyi ido kb mig kimondjak a valast?
2018. dec. 30. 09:04
 4/33 anonim ***** válasza:
70%
Nem csodálom,hogy más nő kellett neki,lol
2018. dec. 30. 09:10
 5/33 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem rajtad fog múlni, kisanyám.

Az a nő pedig akkor is boldog lesz, ha három év múlva veszi el, hidd el.

2018. dec. 30. 09:16
 6/33 anonim ***** válasza:
79%

A helyedben sok boldogságot kívánnék nekik mosolyogva :)

Le kell őket foscsizni magasról, az idegesítőbb, próbáld ki

2018. dec. 30. 09:31
 7/33 anonim ***** válasza:
21%
100.245 év. Remélem most boldog vagy. :)
2018. dec. 30. 09:39
 8/33 anonim ***** válasza:
80%

Pont fordítva csináltam. Mivel neki(k) sürgős volt, nekem pedig nem, így olyan feltételekkel váltunk, ahogy én akartam. Ha nem akart belemenni egy évekig tartó pereskedésbe, kénytelen volt mindenre rábólintani.

Nem mondom, hogy teljesen kisemmiztem, mert neki házasság előtt se volt semmije. :)

Azóta a kis menyasszonya más oldalán tálalta meg a boldogságot. És itt más alatt egy fiatal, jól kereső vállalkozót értünk, aki nem fizet egy zsíros gyerektartást.

Azóta én is megtaláltam a boldogságot más mellett. Szintén egy helyes, fiatal, gyerektelen férfi oldalán.

Ő pedig még mindig fizeti a zsíros gyerektartást, és rohadtul nem talál olyan nőt, aki ezt elfogadja.

2018. dec. 30. 10:10
 9/33 anonim ***** válasza:
51%
A saját érdekedben, inkább minél előbb ess túl rajta. Vigasztalásként kérj tőle több részesedést a vagyonból.
2018. dec. 30. 10:15
 10/33 A kérdező kommentje:
Engem a valas resze erdekel,nem a vagyonmegosztas.A valas ,h kb meddig lehet huzni.Mert hallottam ,h ahogy kimondjak a valast egybol elveszi.
2018. dec. 30. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!