Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idot nyerni, hogyan?
Manapság a válás részét pár hónap alatt le lehet rendezni, a vagyonmegosztás tarthat tovább.
Btw, tiszta óvoda ez a szint.
Ez nem rajtad fog múlni, kisanyám.
Az a nő pedig akkor is boldog lesz, ha három év múlva veszi el, hidd el.
A helyedben sok boldogságot kívánnék nekik mosolyogva :)
Le kell őket foscsizni magasról, az idegesítőbb, próbáld ki
Pont fordítva csináltam. Mivel neki(k) sürgős volt, nekem pedig nem, így olyan feltételekkel váltunk, ahogy én akartam. Ha nem akart belemenni egy évekig tartó pereskedésbe, kénytelen volt mindenre rábólintani.
Nem mondom, hogy teljesen kisemmiztem, mert neki házasság előtt se volt semmije. :)
Azóta a kis menyasszonya más oldalán tálalta meg a boldogságot. És itt más alatt egy fiatal, jól kereső vállalkozót értünk, aki nem fizet egy zsíros gyerektartást.
Azóta én is megtaláltam a boldogságot más mellett. Szintén egy helyes, fiatal, gyerektelen férfi oldalán.
Ő pedig még mindig fizeti a zsíros gyerektartást, és rohadtul nem talál olyan nőt, aki ezt elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!