Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?
Sziasztok!
Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?
Nálunk egy harmadik volt a katalizátora a válásnak ,aki már 1 éve jelen van immáron a gyerekeim életében is(7 és 9 éves).Ebből kifolyólag én minél kevesebbet látom az exet ,annál könnyebb nekem de ez nyílván két gyerek mellett nem kivitelezhető.Próbálok normális viszonyt tartani a gyerekek miatt.
Felmerült a karácsony téma,hogy ki mikor hol kivel?
Nyílván az új nővel nem szeretnék ünnepelni;amit ki is mondtam,hogy ne hozzon senki előtt kellemetlen helyzetbe.A gyerekek miatt a szentestét még talán kibírom,hogy apa is ott legyen(nő nélkül).Nehéz lesz,mert félek hogy elönt a bánat és kitör belőlem.
Ti ezt akik hasonlóképp váltatok,hogy csináltátok/csináljátok???Köszönöm!
Kusza az egesz.Ha engem szívesen látnak az ex szülei ,akkor nem várhatom el,hogy a az ex,a fia nem jöjjön oda.
Ketté kéne szakadno....
Kedves Kérdező! Én hasonló helyzetben voltam, vagyok.Új nő, hasonló korú gyerekek. Tavaly válófélben voltunk épp karácsonykor két tárgyalás között. Mivel a volt férjem másik városban lakik, akkor még 24-én délután eljött a gyerekekhez, nálunk töltötte a szentestét, másnap reggel indultak a nagymamához - szintén egy másik városba - a gyerekekkel.
Ez idén már nem így lesz. 25-én reggel jön értük. 24-ét mi hármasban töltjük a gyerekeimmel. Én már túl vagyok érzelmileg az egészen. De nincs kedvem jópofizni, és azzal tölteni ezt az estét, akihez már semmi sem köt.
Neked kell mérlegelned, a gyerekeknek vajon jó lesz, ha téged szomorúnak, feszültnek látnak? (az enyémek nagyon jól megérzik az én hangulatomat is.)
Szerintem ilyenkor sem kell a lelki nyugalmadat feláldoznod, főleg, ha úgy érzed, még nem vagy túl ezen a kapcsolaton érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!