Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti válás után hogyan ünnepelté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?

Nálunk egy harmadik volt a katalizátora a válásnak ,aki már 1 éve jelen van immáron a gyerekeim életében is(7 és 9 éves).Ebből kifolyólag én minél kevesebbet látom az exet ,annál könnyebb nekem de ez nyílván két gyerek mellett nem kivitelezhető.Próbálok normális viszonyt tartani a gyerekek miatt.

Felmerült a karácsony téma,hogy ki mikor hol kivel?

Nyílván az új nővel nem szeretnék ünnepelni;amit ki is mondtam,hogy ne hozzon senki előtt kellemetlen helyzetbe.A gyerekek miatt a szentestét még talán kibírom,hogy apa is ott legyen(nő nélkül).Nehéz lesz,mert félek hogy elönt a bánat és kitör belőlem.

Ti ezt akik hasonlóképp váltatok,hogy csináltátok/csináljátok???Köszönöm!

2018. nov. 20. 12:51
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Szerintem sem szabad senkit megítélni a teljes történet ismerete nélkül.Anyos és a gyerekeim ismerik az új nőt,kedvelik.
2018. nov. 26. 11:32
 22/29 A kérdező kommentje:
Közös eseményeket nem akarok vele de az fontos,hogy a gyerekek elfogatdák.A lényeg,hogy gyomorideg van mikor a szentestére gondolok.
2018. nov. 26. 11:33
 23/29 A kérdező kommentje:
Valahol képmutatásnak érezném,hogy egy családként ünnepeljünk.Viszont a gyerekek miatt tipródom hogy legyen.En nagyon nem érezném jól magam.
2018. nov. 26. 11:35
 24/29 A kérdező kommentje:
Azt,hogy kinek mekkora a dühe és fájdalma nem szabad a magunkéhoz hasonlítani.Minden történet más valamiben.Más emberek vagyunk.
2018. nov. 26. 11:39
 25/29 anonim ***** válasza:
20-as vagyok. Megértelek Kérdező, egy anya azt nézi, mi a legjobb a gyerekeinek.Ha 1 éve jelen van a nő és elváltatok, akkor talán már megszokták a gyerekek, s elfogadják azt is, hogy apa nélkül lesz a szenteste. Én csak azért egyeztem volna bele annak idején, mert karácsony előtt néhány héttel mentünk szét. Hosszú távon megszokják a gyerekek az új kialakult rendet.Következő karácsonykor már fel sem merült, hogy apa jöjjön szentestén.
2018. nov. 26. 18:15
 26/29 A kérdező kommentje:
Az ex szüleinél volt régota a szenteste megtartva.Velük jo a viszony.Segítenek mai napig.Ez is nyomaszt,őket se szeretném ,hogy megbántódjanak.
2018. nov. 27. 15:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Értem.Esetleg az nem opció,hogy 24-én ebédre elmennek a gyerekek a nagyszülőkhöz, de az estét már veled töltik?
2018. nov. 27. 17:18
 28/29 A kérdező kommentje:

Kusza az egesz.Ha engem szívesen látnak az ex szülei ,akkor nem várhatom el,hogy a az ex,a fia nem jöjjön oda.

Ketté kéne szakadno....

2018. nov. 27. 22:35
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Én hasonló helyzetben voltam, vagyok.Új nő, hasonló korú gyerekek. Tavaly válófélben voltunk épp karácsonykor két tárgyalás között. Mivel a volt férjem másik városban lakik, akkor még 24-én délután eljött a gyerekekhez, nálunk töltötte a szentestét, másnap reggel indultak a nagymamához - szintén egy másik városba - a gyerekekkel.

Ez idén már nem így lesz. 25-én reggel jön értük. 24-ét mi hármasban töltjük a gyerekeimmel. Én már túl vagyok érzelmileg az egészen. De nincs kedvem jópofizni, és azzal tölteni ezt az estét, akihez már semmi sem köt.

Neked kell mérlegelned, a gyerekeknek vajon jó lesz, ha téged szomorúnak, feszültnek látnak? (az enyémek nagyon jól megérzik az én hangulatomat is.)

Szerintem ilyenkor sem kell a lelki nyugalmadat feláldoznod, főleg, ha úgy érzed, még nem vagy túl ezen a kapcsolaton érzelmileg.

2018. nov. 28. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!