Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti válás után hogyan ünnepelté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?

Nálunk egy harmadik volt a katalizátora a válásnak ,aki már 1 éve jelen van immáron a gyerekeim életében is(7 és 9 éves).Ebből kifolyólag én minél kevesebbet látom az exet ,annál könnyebb nekem de ez nyílván két gyerek mellett nem kivitelezhető.Próbálok normális viszonyt tartani a gyerekek miatt.

Felmerült a karácsony téma,hogy ki mikor hol kivel?

Nyílván az új nővel nem szeretnék ünnepelni;amit ki is mondtam,hogy ne hozzon senki előtt kellemetlen helyzetbe.A gyerekek miatt a szentestét még talán kibírom,hogy apa is ott legyen(nő nélkül).Nehéz lesz,mert félek hogy elönt a bánat és kitör belőlem.

Ti ezt akik hasonlóképp váltatok,hogy csináltátok/csináljátok???Köszönöm!

2018. nov. 20. 12:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagyunk ilyen helyzetben, viszont mi anno a nagymamákkal kapcs. is kikötöttük, hogy 24-én mindenki ott van, ahol lakik. Szóval ilyen helyzetben itthon lennék a lányokkal hármasban, majd valamelyik nap átmehetnének az apjukhoz.
2018. nov. 20. 12:58
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

Életemben nem hallottam még ilyenről, hogy válás után közös karácsony... a környezetemben mindenki úgy oldja meg, hogy 24-én mindenki ott karácsonyozik, ahol lakik, azokkal, akikkel együtt él, 25-én meg megy a gyerek a másik szülőhöz.

Én nem váltam el, de szüleim igen, mi is így csináltuk mindig.

2018. nov. 20. 13:09
 3/29 anonim ***** válasza:
75%

Abszurd otlet kozos szenteste

Szent csalad plus lotyo mint extra ?

Gyerekek szenteste veled 3

Ket masik nap elosztva

2018. nov. 20. 13:13
 4/29 anonim ***** válasza:
Fölösleges a közös karácsony...nálunk egy családi esemény volt ahol ex is ott volt, az óvodai ballagás...ráadásul még pont az elválás évében..irtó kellemetlenül éreztem magam...szóval gondold át ezt nagyon..inkább osztozzatok meg az ünnepen..hidd el megoldható és a gyerekek is megértik
2018. nov. 20. 13:23
 5/29 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom, nem együtt eltek. 24-e nalad, 25-en mehetnek apahoz meg a lotyeszhez. 26-ot meg majd eldontitek, hogy meg kikhez kell menni. Az en szüleim igy csinaltak.
2018. nov. 20. 16:01
 6/29 anonim ***** válasza:
18%
Kerdes lanyok? En valas utan jottem kepbe,megis kb igy beszel a draga anyuka rolam h lotyesz!!!!Mire jo ez? Mindegy is,lenyeg ,h nalunk ugy akarta az ex,h en legyek szemt este egyedul terhesen! A parom meg menjen oda,mert hat a gyerek miatt.Ez Akkor mennyire normalis?
2018. nov. 20. 17:15
 7/29 anonim ***** válasza:
39%
Szenteste*
2018. nov. 20. 17:16
 8/29 anonim ***** válasza:

Az exem mikor szulettek a gyerekeink mindig ment at a volt családhoz. En se ertettem de azota is veluk karácsonyozik.... mióta mi szétmentünk. Van bnője ezért nem tudom az mit szól hogy nem vele van nem is érdekel. Én biztos nem fogok az exemmel karizni soha, nem is beszélünk.

Az új párommal szoktunk Karácsonyozni azóta.

2018. nov. 20. 17:44
 9/29 anonim ***** válasza:

Melyik utan?

Mindegy is...

Felszanadultan kitorő orommel

2018. nov. 20. 18:05
 10/29 anonim ***** válasza:

Engem is érint a kérdés mint válófélben lévő apuka. (Mi feleségem viszonya miatt válunk, ők azóta is együtt vannak a szeretővel, de nem költöztek még össze.)

Az idei karácsonyról még nem beszéltünk, csak általánosságban a válási egyezség kapcsán. Abban maradtunk, hogy minden szünetet, ünnepet, stb. igazságosan fele-fele arányban "osztunk" fel. Karácsonynál ez kicsit macerás, mert ugye 3 napos ünnep, itt azt találtuk ki, hogy egyik évben nála lesz 24-25-én, 26-án nálam, másik évben meg pont fordítva. De idén még ez biztos nem fog működni, mert nagyon pici még a gyerkőc.

Belegondolva a szívem szakadna meg, ha nélküle kellene eltöltenem a szentestét, miközben ő meg az anyjával és a szeretőjével lenne. Szerintem végül az lesz, hogy itt is lesz kicsit, meg ott is, szerencsére közel lakunk. Csak még meg kell beszélnünk egymással.

2018. nov. 20. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!