Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti válás után hogyan ünnepelté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ti válás után hogyan ünnepeltétek a karácsonyt?

Nálunk egy harmadik volt a katalizátora a válásnak ,aki már 1 éve jelen van immáron a gyerekeim életében is(7 és 9 éves).Ebből kifolyólag én minél kevesebbet látom az exet ,annál könnyebb nekem de ez nyílván két gyerek mellett nem kivitelezhető.Próbálok normális viszonyt tartani a gyerekek miatt.

Felmerült a karácsony téma,hogy ki mikor hol kivel?

Nyílván az új nővel nem szeretnék ünnepelni;amit ki is mondtam,hogy ne hozzon senki előtt kellemetlen helyzetbe.A gyerekek miatt a szentestét még talán kibírom,hogy apa is ott legyen(nő nélkül).Nehéz lesz,mert félek hogy elönt a bánat és kitör belőlem.

Ti ezt akik hasonlóképp váltatok,hogy csináltátok/csináljátok???Köszönöm!

2018. nov. 20. 12:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
69%

A kerdezo azt irta uj no miatt valtak el

Ezert az uj nonek semmi kesenivaloja a ,, csalad,, korul

De az exnek sem

Milyen kepmutato szemet dolog egy evben egyszer jatszani a kozos csaladot ?

Apa valasztott uj no tehat legyen vele

En tuti be se engednem

El kell osztani a napokat

2018. nov. 21. 10:19
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk a kisfiam kérlelt, hogy apa 1-2 órára hagy jöjjön el hozzánk szenteste.Beleegyeztem.Az exem annyira nagy boldogságban volt a szeretőjével, hogy lemondta.26-án megjelent egy fél órara.Következő évtől a bírósági határozatnak megfelelően 26-án viszi el a gyereket.
2018. nov. 21. 19:48
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
Utolso en is elvaltam Deeee!! Hogy nezki az,h ott van nalatok szenteste az exed ,a parja meg egyedul?!?!?!Akkor miert nem engedted at szenteste apjahoz?! Mert nalunk is volt ilyen,egyik evben naluk tolti a szentestestet,masik evben meg velem.Ha egyszer elvaltunk,neki meg uj csaladja van Akkor legyen csak veluk szenteste ,nem nalunk mint egy idilli csalad.
2018. nov. 22. 11:25
 14/29 anonim válasza:
Nálunk eleve a téli szünet /mint a többi szünet is/ bíróság által szabályozott. Páros években az apánál vannak a szünet első felében a gyerekek /tehát karácsonykor is/, a második felében anyánál. Páratlan években mindez fordítva.
2018. nov. 22. 15:42
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
A férjem gyerekeivel, mivel a közös megbeszélés nem működött, ezért bírósági határozat szerint 24-én az anyjukkal, 25-én velünk. Előtte volt olyan, hogy 24-én délelőtt odatelefonált, hogy vigyük el pár órára a gyerekeket délután, míg ő főz és készülődik, de estére vigyük őket vissza, mert ő gyerekekkel akar ünnepelni. Hát ebből nem kértünk.
2018. nov. 22. 17:00
 16/29 anonim ***** válasza:
12-es vagyok.13-as, ahhoz, hogy megértsd a teljes sztorit ismerned kellene.Hidd el, en örültem, hogy nem kell 1-2 órat az exemmel töltenem szenteste.De a gyermekemért elviseltem volna.Az volt az első szentesténk külön, nem sokkal előtte mentünk szét.Sokkal undorítóbbnak tartom, hogy a volt férjem azon a karacsonyon a 3 napból összesen egy fél órát igényelt a fiaból, a többit a "párjával" töltötte.A volt anyósom is inkább ezt a pár hete ismert nőt hívta meg 25-én ebédre, az 5 éves unokájára nem volt kíváncsi.Következő éven már fel sem merült a kisfiamban, bennem különösen nem, hogy szenteste meghívjuk az apját.A határozatnak megfelelően 26-án viszi.A fagyi visszanyal...vége a nagy szerelemnek.Apuka már jönne szentestézni.Köszönjük, nem kérünk belőle.
2018. nov. 22. 22:00
 17/29 anonim ***** válasza:
Normalis ,h ex anyosod a not hivta hiszen o a parja az exednek.Azt mar te tudod,h az unokajat miert nem.Mert teged mire fel?! Az ,h szet mentek,es mar menni tud a gyerek miatt van,egyertelmu ha nincs parja,akkor ra er.Gondolom nem szivesen hagynad h elvigye toled.
2018. nov. 25. 15:20
 18/29 anonim ***** válasza:
Egy szóval nem írtam, hogy én elvártam volna, hogy meghívjon.Értékrend nélküli emberek, azért nem hívta az unokáját.A környezwtemben van nem is egy példa, ahol az anyós nem kívanta megismerni 1-2 évig a szeretőt.Az én értékrendem szerint ez a normális, különösen, ha gyerek is van.Azt meg magyarázd el egy kisgyereknek, hogy apa akkor jön, ha épp nincs macája.A gyerek életreszóló ajándék, nem játszunk a lelkével.
2018. nov. 25. 22:54
 19/29 anonim ***** válasza:
Huuu benned sok a harag,mivel elhagytak.De ha a ferjed mar teged nem szeretett ,miert is kene a gyerek azt lassa ,h ez a normalis ,h doglodo hazzasagbam kell maradni?! Mondom ezt elvalt nokent!!!!!! A masik meg,h engem miert nem zavart ,h exem milyen noket visz ex anyosekhoz? Mert semmi kozom:)En a fiamnak meg elmagyaraztam ,h apa meg anya kulon van,apa mashol el,igy a karacsonyt csak ketten toltjuk,ha apa ra er atjon,ha nem Akkor nem.Erdekes felfogta ,de ha te ugy allitod be a volt ferjed,h latod apa nincs mert macaja van,most meg van mert nincs macaja,ez gusztustalan.Aki a gyereket nezi ,az nem viselkedik igy.A gyerekek nem butak,de ezzel a martirkodassal amit te nyomatsz ezzel a gyerek lelket is olod.En maximalisan a gyerekem mellett fogok allni,ha egyszer ugy jon haza ,h mast szeret nem boldog,Akkor mit kene tennem? A sajat gyerekemnek kene hatat forditanom,mert nem boldog a hauzasagaban!? Egyertelmu ,h probalnam vele megbeszelni,h mentse meg ha van meg remeny,de ha mast szeret akkor igen is lepjen mert egy elete van.Akik ugy gondolkoznak,h nem engedik oda az uj part vagy nem fogadjak el a regi miatt,hat mit is mondjak ....szeretik a gyerekuket egyaltalan?! Mert tiszeteletben kell tartani,mindenki donteset.Ha te ettol lennel boldogabb,h az ex anyosod nem hivna meg a volt ferjed parjat evekig,akkor veled van a baj.Nem szegyen a mai vilagban segitseget kerni feldolgozni az ilyen serelmeket,es lehet te is boldogabb lennel.
2018. nov. 26. 11:04
 20/29 anonim ***** válasza:
55%
Azt hiszem, egyáltalán nem értjük egymást.Az első karácsonyról volt szó.A többi a bírósági hatàrozat szerint zajlik azóta.Bár lényegtelen, én dobtam ki a férjem.Írtam, nem ismered a részleteket.Azért sok mindent elárul az exemről, hogy ez a nő volt a 3.felesége, s mellette sem bírt megmaradni.Sosem támogatnàm, hogy a gyermekem csalja meg a párját.Azt igen, ha nem boldog, lépjen tovább, de nem gerinctelenül.
2018. nov. 26. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!