Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem szólt, hogy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólt, hogy rossz neki? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap jöttem haza egy hét után külföldről. A kedvesem nagyon örült nekem, én is neki, minden szép volt. Mikor lefeküdtünk aludni, hozzám bújt és én nagyon felizgultam a fenekére. Ő nem nagyon szereti az anál szexet, de néha csináljuk, most is igent mondott mikor megkértem. Az első pózban azt mondta, hogy nem jó, akkor váltottunk pózt és nem is kellett nagyon sok idő, mert már nagyon ki voltam éhezve. Csodálatos volt, de mikor végeztem, csak akkor vettem észre, hogy nagyon sír. Tudtam, hogy nem annyira szereti, és máskor inkább semleges szokott neki lenni, de miért nem szólt, hogy ennyire rossz?! Szörnyen éreztem magam. Most mit tegyek?
2018. szept. 16. 08:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Na erre van egy tuti módszerem:

Ha megy az análszex mint téma, én bennevagyok, de csak egy feltetellel!

Először én csinálom neki egy felcsatolhatóssal 10percig.

Hirtelen egy pasinak se volt olyan kívánatos. :D

2018. szept. 16. 17:06
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha tényleg ennyire bánt a dolog, akkor javaslom, vezekelj kicsit a barátnődnél. Lepd meg valamivel (pl. virággal), és üljetek le komolyan beszélni erről. És ha azt mondja, nem akarja többé az anált, mert fáj neki, akkor tartsd tiszteletben. Ha szereted, úgy is szeretni fogod, igaz? Mondd el neki, hogy sajnálod, hogy ilyen önző módon viselkedtél, és igyekszel majd többször nem csinálni ilyet, de ő is szóljon, ha valami nem jó neki. Kommunikáció nélkül minden kapcsolat halott.
2018. szept. 17. 09:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Elhagyott?
2018. szept. 23. 20:14
 24/27 anonim ***** válasza:
2018. szept. 24. 11:01
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem hagyott el. Megbeszéltük, azt mondta, hogy azért sírt, mert fájt és mert amúgy is nyűgös volt. Azt mondta, hogy azért nem szólt, mert szerette volna, hogy nekem jó legyen, de megbeszéltük, hogy ilyen áron nem kell. Megbeszéltük, hogy csak akkor csináljuk, ha ő szeretné, még ha ez azt is jelenti, hogy többé nem lesz ilyen.

Az a másik kérdés nem az enyém.

2018. szept. 24. 11:23
 26/27 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem a tiéd... :)
2018. szept. 24. 13:50
 27/27 anonim ***** válasza:
67%

Az a szerencséd, egy lelki sérült lány a barátnőd.

Egy egészséges felnőtt nő egy ilyen megerőszakolásért két lábbal rúg ki.

2018. szept. 24. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!