Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólt, hogy rossz neki? Most mit tegyek?
Beszéld meg vele és ha ennyire rossz, tegyél le az análról.
32/f
Mondjuk, neked kéne annyi eszednek lenni, amiért nincs oda, azt nem erőltetem. Első időszakban a nők képesek mindent megtenni, hogy szerelmük kedvébe járjanak. Később oda fordul, nem lesz kedvük szexelni, mert több a rossz, mint a jó benne.
Te nem tudsz a barátnődre figyelni, hogy olyanokat csináljatok, amit ő is nagyon élvez, akkor passz.
Jó lesz a válás kategóriában!
Egy hét után annyit nyújtasz neki, hogy úgy dugod meg a fenekét, hogy pontosan tudod, hogy ettől ő nem fog kielégülni.
Kizárólag a saját orgazmusod fontos, az ő testét csak használod.
Eszedbe se jutott, hogy előbb őt kényeztesd és a mennyekbe repítsd, csak ürítésre használod.
Ezért is sírt: el se tudod képzelni, hogy ez milyen megalázó.
De miért nem szólt? Nem voltam erőszakos! Én romantikusnak és spontánnak éreztem.
Hogy tehetem jóvá?
Nem szólt? Neked mindent a szádba kell rágni? Tudtad, hogy nem szereti, és a legjobb esetben is csak közömbös számára, tehát örömöt, élvezetet nem ad.
A szexnek a kölcsönös örömszerzés a lényege. Most nem azt mondom, hogy néha nem fér bele, ha engedi. De mikor 1 hétig nem látjátok egymást, gondolhatod, hogy ő is vágyott volna egy jó szexre, gyengédségre, nem pedig arra, hogy csak beléüritsenek, ráadásul olyan módon amit ő abszolút nem élvez!
Elég szomorú, hogy neked erről külön szolni kellett volna, mert nem birod használni az eszed, csak mész az álló fa..d után. Persze neked spontán volt és romantikus, mert szereted ezt a fajta szexet. De ő nem szereti!!!
Törődj többet az ő igényeivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!