Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem szólt, hogy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólt, hogy rossz neki? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap jöttem haza egy hét után külföldről. A kedvesem nagyon örült nekem, én is neki, minden szép volt. Mikor lefeküdtünk aludni, hozzám bújt és én nagyon felizgultam a fenekére. Ő nem nagyon szereti az anál szexet, de néha csináljuk, most is igent mondott mikor megkértem. Az első pózban azt mondta, hogy nem jó, akkor váltottunk pózt és nem is kellett nagyon sok idő, mert már nagyon ki voltam éhezve. Csodálatos volt, de mikor végeztem, csak akkor vettem észre, hogy nagyon sír. Tudtam, hogy nem annyira szereti, és máskor inkább semleges szokott neki lenni, de miért nem szólt, hogy ennyire rossz?! Szörnyen éreztem magam. Most mit tegyek?
2018. szept. 16. 08:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
95%

Beszéld meg vele és ha ennyire rossz, tegyél le az análról.

32/f

2018. szept. 16. 08:26
 2/27 A kérdező kommentje:
Ó, egyéb kategóriába akartam tenni a kérdést, nem a válásba!!!
2018. szept. 16. 08:26
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, neked kéne annyi eszednek lenni, amiért nincs oda, azt nem erőltetem. Első időszakban a nők képesek mindent megtenni, hogy szerelmük kedvébe járjanak. Később oda fordul, nem lesz kedvük szexelni, mert több a rossz, mint a jó benne.

Te nem tudsz a barátnődre figyelni, hogy olyanokat csináljatok, amit ő is nagyon élvez, akkor passz.

2018. szept. 16. 08:43
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Érezd is. Szerinted ő egy hét után nem volt kiéhezve? De te inkább seggbe dugod. Azt nem értem miért ilyen idióta szolgalélek,és hagyta, hogy beléüríts.
2018. szept. 16. 08:52
 5/27 anonim ***** válasza:
19%
lehet, hogy csak azért sírt, mert eszébe jutott, hogy a szomszéd mennyivel jobban megcsinálta, amíg nem voltál otthon
2018. szept. 16. 09:18
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Jó lesz a válás kategóriában!

Egy hét után annyit nyújtasz neki, hogy úgy dugod meg a fenekét, hogy pontosan tudod, hogy ettől ő nem fog kielégülni.

Kizárólag a saját orgazmusod fontos, az ő testét csak használod.

Eszedbe se jutott, hogy előbb őt kényeztesd és a mennyekbe repítsd, csak ürítésre használod.

Ezért is sírt: el se tudod képzelni, hogy ez milyen megalázó.

2018. szept. 16. 09:25
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem amiatt sírt, mert ezúttal az eddigieknél is kellemetlenebb volt neki ez a fajta együttlét, hanem amiatt, amit itt korábban már leírt az egyik válaszoló. Egy hétig várt rád, hogy hazagyere, valószínűleg ő is vágyott az intimitásra, és te hazajöttél és leszartad, hogy ő mire vágyhat, eszedbe sem jutott, helyette egy olyan dolgot erőltettél, ami csak neked jó. Valószínűleg azért sírt, mert hatalmasat csalódott, amikor rájött, hogy csak ennyit ér neked. Megjegyzem, hasonló mentalitás miatt én páros lábbal rúgtam ki az exemet...Ez annyira tipikus férfimentalitás, önzés felsőfokon, csak az a lényeg, hogy áll a.... Drukkolok, hogy kidobjon...
2018. szept. 16. 09:30
 8/27 A kérdező kommentje:

De miért nem szólt? Nem voltam erőszakos! Én romantikusnak és spontánnak éreztem.

Hogy tehetem jóvá?

2018. szept. 16. 09:50
 9/27 anonim ***** válasza:
93%
Beszéltetek valaha arról, hogy neki mi a jó a szexben, hogy ő mire vágyik, és nem csak te?
2018. szept. 16. 10:04
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólt? Neked mindent a szádba kell rágni? Tudtad, hogy nem szereti, és a legjobb esetben is csak közömbös számára, tehát örömöt, élvezetet nem ad.

A szexnek a kölcsönös örömszerzés a lényege. Most nem azt mondom, hogy néha nem fér bele, ha engedi. De mikor 1 hétig nem látjátok egymást, gondolhatod, hogy ő is vágyott volna egy jó szexre, gyengédségre, nem pedig arra, hogy csak beléüritsenek, ráadásul olyan módon amit ő abszolút nem élvez!

Elég szomorú, hogy neked erről külön szolni kellett volna, mert nem birod használni az eszed, csak mész az álló fa..d után. Persze neked spontán volt és romantikus, mert szereted ezt a fajta szexet. De ő nem szereti!!!

Törődj többet az ő igényeivel is.

2018. szept. 16. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!