Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz párkapcsolatban élő, kisgyermekes édesanyák! Mennyire nehéz új társat találni 2 kisgyermekkel válás után?
5 év házasság, és 2 pici gyermek után válunk a férjemmel.
Mennyire nehéz új társra lelni kisgyermekes anyukaként? Fiatal édesanya vagyok, a legtöbben azt sem gondolják rólam első ránézésre, hogy gyermekem van.
Mennyire elfogadóak a férfiak, ha már van 2 pici gyermekem, pláne akkor ha nem is szeretnék többet?
Aki hasonló cipőben jár, szívesen fogadnám a tapasztalatait.
nem sok férfi akarja más gyerekét eltartani... egy még csak csak, de kettő azért már eléggé problémás.. de nem lehetetlen, mert ha nagyon szép, kedves nő vagy, akkor lehet szerencséd is...
Exnejem is lelt igaz 1 gyerekkel, jo meloval, tipikus szép nő kategória,, az egyik akit lelt jól elkalapálta párszor, a másik akit lelt el kellett tartania, a mostanit is el kell tartania éppen engem akarnak pumpolni, de csodá férfi valami kocsmában kidobó, és elvileg van egy zseniális tulajdonsága, bárkit és bármit megver :)
Még a fiam karácsonyi ajándékját az xboxot is szét tudta ütni ököllel mert nem tudta bekapcsolni.
Szerintem érdemes lehet keresgélni, mert ilyen csodákat lehet lelni :)
"Mennyire elfogadóak a férfiak, ha már van 2 pici gyermekem, pláne akkor ha nem is szeretnék többet? "
Férfiként mondom, semennyire. Kivéve, ha van már a férfinek is kölke mert akkor teljesen mindegy.
Ne hallgass az előzőekre.
Én hasonló helyzetben fél év alatt vagy ezer levelet kaptam. 10ből 1férfi akart csak szexet.
Anyagilag remélem jól jössz ki, akkor nincs nagy gond. Ha van diplomád is, vagy azon vagy, hogy szerezz, nem lesz gond.
Az viszont necces, ha nem szeretnél többet.
Én olyan 8 év múlva bevállalnék még egyet, ha olyanba szeretek bele, aki szeretne még gyereket.
Ha nem vállalnék még egyet, akkor jóval kevesebb férfi közül választhatnék, 5ből 4 ki is esne..
Egész helyes és normális férfiak vannak fent társkeresőkön:)
Ha budapesti vagy(esetleg közel vagy a belvároshoz), írj nyugodtan, egy huszonéves anyukát sem ismerek.
Miért ne találnál? Van olyan férfi, aki nem akar saját gyereket vagy esetleg akinek van és már nem akar többet.
Az én exem is egy 2 gyerekes nőért hagyott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!