Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólt, hogy rossz neki? Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap jöttem haza egy hét után külföldről. A kedvesem nagyon örült nekem, én is neki, minden szép volt. Mikor lefeküdtünk aludni, hozzám bújt és én nagyon felizgultam a fenekére. Ő nem nagyon szereti az anál szexet, de néha csináljuk, most is igent mondott mikor megkértem. Az első pózban azt mondta, hogy nem jó, akkor váltottunk pózt és nem is kellett nagyon sok idő, mert már nagyon ki voltam éhezve. Csodálatos volt, de mikor végeztem, csak akkor vettem észre, hogy nagyon sír. Tudtam, hogy nem annyira szereti, és máskor inkább semleges szokott neki lenni, de miért nem szólt, hogy ennyire rossz?! Szörnyen éreztem magam. Most mit tegyek?
"Ő nem nagyon szereti az anál szexet" - segitek es leforditom neked az egyertelmut: soha nem akarja csinalni, utalja, valoszinuleg 10/10 alkalommal ugyanilyen fajdalmakat el at, de nem akar kiabranditani, meg akar neked felelni, mert mint a kerdes termeszetebol is latszik erzelmileg valami nagyon mely szinten allsz, ha szerinted az hogy valaki valamit a vegbeledbe dug az spontan es romantikus lehet.
2018. szept. 16. 10:26
12/27 anonim válasza:
10es is szépen leírta, ha ezt el kell magyarázni akkor veled van a baj. Felejtsd el ezt a lányt!
2018. szept. 16. 10:36
13/27 lizzi77 válasza:
S***fej vagy,és rohadtul önző is.Nem érdemled meg, hogy bárki veled legyen, és bárki szeressen.Előbb-utóbb a barátnőd is rájön, hogy nálad százszor jobbat érdemel,és ott fog hagyni a fenébe.És nagyon jól fogja tenni,mert ha csak ennyit számít neked,hogy te fájdalmat okozol neki,semmi élvezetet,egyáltalán nem rezonálsz arra,hogy neki mi a jó,akkor te nem is szereted őt.Pont.DE egyébként nyugodtan próbáld ki, mennyire kellemes,ha valaki s***bedug...pont annyira fog fájni,mint neki,ugyanis a nőknek az a része nem sz*xre való alapvetően,mint a tiedé sem,nincsenek gyönyört okozó idegek arrafelé.
2018. szept. 16. 11:39
14/27 anonim válasza:
Pont az a lényeg, hogy megkérted. Mikor kimondtad, hogy popsiba szeretnéd, már akkor hatalmasat csalódott, hogy csak magadra gondolsz.
Mi a bánatért nem lehet úgy hazajönni, hogy szívem, nagyon hiányoztal, nagyon kívánlak, és most ki akarlak nyalni! Hidd el, hogy dupla viszonzást fogsz kapni, egy nőnél az előjáték nem azzal kezdődik, hogy végigsimítasz a fenekén, hanem a fülébe súgod, hogy megőrjít, elveszi az eszed, stb...
2018. szept. 16. 12:42
15/27 anonim válasza:
Leírtad kétszer is, hogy nem szereti. Akkor miért kell erőltetni, hogy csináljátok? Azt írod, szólhatott volna. Az, hogy tudod, ő nem szereti, nyilván már azt jelenti, hogy szólt korábban, hogy neki ez nem nyújt élvezetet. Márpedig egy kapcsolaton belül a szexnek az lenne a lényege, hogy mindketten élvezzétek, ne csak azért menjen bele az egyik fél, mert attól tart, hogy ha nem tenné, akkor a másik elhagyja, vagy megcsalja. Egyébként is, mennyire figyelsz te a barátnődre, ha csak a végén vetted észre, hogy sír? És még leírod, hogy neki, ha nem rossz, akkor is maximum semleges érzés. Tehát nem is érdekel, hogy olyasmiket csináljatok, amiket ő is élvez, bőven elég, ha neked jó. Azon csodálkozom, hogy miért van még veled egyáltalán.
2018. szept. 16. 15:00
16/27 A kérdező kommentje:
Sosem hagynám el semmiért... És csak ritkán szoktuk csinálni nagyon. Először szólt, akkor váltottunk pózt is... Sötét volt, hallottam, hogy zihál, de nem láttam, hogy a sírástól.
Nagyon rosszul érzem magam, nem tudom mit tegyek.
2018. szept. 16. 15:08
17/27 anonim válasza:
Elárulok neked valamit:
A nőknek az análszex olyan érzés, mint mikor kitolunk egy naaaagy barnamedvét. Ez jó esetben nem fáj, de továbbra se szexi érzés.
Próbáld ki nyugodtan.
2018. szept. 16. 15:11
18/27 anonim válasza:
Erzelmileg egy meztelen csiga nagyobb szintet kepviselhet nalad (nem is ertem, hogy egyaltalan az elso alkalom utan hogy jut eszedbe, ujra kerni tole - a szex kozos oromszerzes, nem dolgok bevallalasa a masiknak. Hogy tudod egyaltalan elvezni mikozben neki faj? Hogy tudod egyaltalan ilyenre kerni mikozben tudod hogy nem szereti? Az nem teszi jobba am hogy "jaj csak ritkan csinaljuk". Mifele beteg ember vagy te...). Szol, hogy szar, erre pozt valtotok :"D. Hallod, hogy zihal, de te csak tolod tovabb, mikozben alapbol mar mindezek elott tudtad, hogy nem szereti ezt a dolgot, amire epp konkretan hasznalod ot. Te nem torodsz vele. Aki torodik az nem tesz ilyet. Az az elso alkalom utan figyel a masikra es nem probalja meg soha tobbe beindult szep szavakkal ravenni olyasmire ami faj neki. Ezt fel tudod fogni?
Az ilyen "ferfiak" inkabb maradjanak a marok marcsinal. Az valo neked.
2018. szept. 16. 15:14
19/27 anonim válasza:
Persze, hogy nem hagynád el... Miért tennéd? Így, vagy úgy, de megkapod tőle, amit akarsz, azt is, amit ő nem szeretne... Neked ez minden szempontból kényelmes, hiszen nem te vállalsz be számodra kellemetlen dolgot. Itt az a kérdés, hogy neki van-e annyi esze, hogy elhagyjon? Elárulom, megérdemelnéd...
2018. szept. 16. 16:14
20/27 anonim válasza:
Romantikusnak érezted??? Ezt most komolyan mondod? Mi volt ebben a romantika?
Gőzöd nincs a való életről, romantikáról. Nőj fel kérdező.
Ja, és hagyd a barátnőd találjon egy igazi férfit magának!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!